Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Makinat me bateri dhe pajisjet

  Popular products from category Makinat me bateri dhe pajisjet

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Trapan-vidator me bateri BDD 10,8 Power, 1,5Ah

  11 890 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese - kaçavidhë kompakte me bateri dhe tension 10.8V dedikohet për ngarkesa të lehta dhe të mesme gjatë shpuarjes dhe lirimit. Kjo makinë ka një pozitë për shpuarje dhe 18 shkallë të rregullimit të momentit të shtrëngimit të vidhave, falë së cilës ka zbatim të shumfishtë në punët e shtrëngimit të vidhave dhe shpuarje. Posedon llambën e instaluar LED që lehtëson punën në hapsirën e kufizuar dhe të errët. Dorëza e butë me dizajn ergonom mundëson punë të këndshme, pa lodhje. Bateria litium-jon me masë dhe dimension të vogël lehtëson punën e gjatë në vendet që ka vështirësi qasjeje; përveq kësaj, ky model ka edhe indikatorin i cili tregon se sa ka mbetur bateri. Makina shpuese dorëzohet në valixhe me mbushësin e shpejtë (koha e mbushjes së baterisë është 30min) dhe baterinë rezervë.

  Vidator me goditje, me bateri BID 10-A

  5717502012
  19 990 RSD me TVSH-në
  Kaçavidha goditëse kompakte me bateri me tension 10.8V me momentin maksimal prej 100Nm dedikohet për lirime dhe shtrëngime më kërkuese. Shtëpiza kualitative nga alumini i shkrirë siguron moment konstant rrotullues. Kjo kaçavidhë e ka të instaluar llambën LED që ndihmon gjatë punës në hapsirën e kufizuar dhe të errët. Dorza e butë me dizajn ergonom mundëson punë të këndshme, pa lodhje. Bateria litium-jon me masë dhe dimensione të vogla lehtëson punën afatgjate në vendet që kemi vështirësi qasjeje; përveç kësaj ky model e ka edhe indikatorin i cili tregon se sa ka mbetur bateri. Makina dërgohet në valixhe me mbushës të shpejtë dhe baterinë rezervë.

  Trapan-vidator me bateri BDD 14,4 2x2Ah

  5717505012
  20 990 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese - kaçavidhë e fortë dhe kompakte me bateri dhe tension 14.4V dedikohet për shpuarje të lehta dhe dado. Falë masës së vogël prej vetëm 1.25kg dhe dimensioneve, është ideale për punë në vendet ku kemi vështirësi qasjeje. Kjo makinë-kacavidhë ka mundësi të rrregullimit preciz të momentit rrotullues në 18 nivele të ndryshme, si dhe ndërruesin e shpejtësisë me dy shkallë për rregullim plotësues. Futeri me sistemin e shpejtë i mundëson shfrytëzuesit ndërrimin e lehtë dhe të shpejtë të puntove apo vazhduesve, kurse llamba e integruar LED lehtëson punën në hapsirën e errët. Komoditetin shtesë dhe mundësinë e punës më të gjatë e jep dorëza ergonomike me efektin e shprehur grip. Makina shpuese dërgohet në valixhe me mbushësin e shpejtë dhe baterinë rezervë.

  Trapan-vidator me bateri BHD 18 BL, 2x4Ah

  41 990 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese - kaçavidhë shumë e fortë dhe kompakte me dorzën për punto deri në 13mm. Kjo makinë e ka të instaluar motorin induktiv (brushless) përparësitë themelore të së cilit janë shpenzimet e zvogëluara të mirëmbajtjes dhe afati më i gjatë i punës. Mundësia e rregullimit të momentit të shtrëngimit në 16 shkallë të ndryshme i jep zbatim të shumëfishtë në punët e shtrëngimit dhe shpuarjes. Përveç kësaj, llamba e instaluar LED lehtëson punën në hapësirat e errëta kurse dizajni ergonom dhe dorëza dy komponente me efektin grip mundëson punë të këndshme dhe afatgjate pa lodhje. Kapsja për rryp lehtëson manipulimin gjatë punës. Kjo makinë shpuese-kaçavidhë vjen në koferin plastik me mbushës dhe baterinë rezervë.

  Makinë për zhvidhosje me bateri 1/2'' 1.000 Nm,BIW 18-BL,2x5Ah

  5717510012
  74 390 RSD me TVSH-në
  Kaçavidha goditëse jashtëzakonisht e fortë me bateri me momentin e lartë rrotullues nga maksimal 1.000 Nm. Dedikuar për përforcime të forta dhe kërkuese dhe lirimit të filetës deri në maksimum M22. E ka të instaluar motorin induktiv (brushless), për cka edhe afati i punës i kësaj makine është dukshëm më i gjatë, e shpenzimet e mirëmbajtjes më të ulëta. Llamba e instaluar LED e bënë këtë kaçavidhë të përshtatshme për punë në hapsirën e errët e dorëza ergonome me efektin grip siguron komoditet në manipulim dhe punë të gjatë pa lodhje. Kjo kaçavidhë vjen në valixhen plastike me mbushës dhe baterinë rezervë.

  Ngjitësi me bateri BSI 30W

  57026240
  6 990 RSD me TVSH-në
  Letkon praktik me fuqi 3W dhe bateri të integruar litiumi që mbushet. Teknologjia moderne e shkrirje mundëson të arrihet temperatura prej 6 ° C brenda 6 sekondave. Përveç vazhduesit bazë, ky letkon vjen me dy shtesë – vazhdues me majë të gjerë dhe vazhdues për ngrohje. Një mbushje e baterisë siguron 4 minuta funksionim të vazhdueshëm

  Prerëse-gërryese (fresibel) me bateri 125mm, BAG 18 BL, 2x5Ah

  5717509012
  49 190 RSD me TVSH-në
  Guri retifikues me bateri që mundëson punë shumë efikase në kushtet ku nuk ekziston burimi i energjisë elektrike. E ka të inkuadruar motorin induktiv (brushless), falë së cilit shpenzimet e mirëmbajtjes janë më të ulta, e afati i punës dukshëm më i gjatë. Llamba e instaluar LED lehtëson punën në hapsirën e errët. Guri retifikues ka mbrojtës i cili lehtë dhe shpejtë lëvizë në pozitën e dëshiruar. Dorëza ergonome me efektin grip, mundëson punë të këndshme për një kohë të gjatë. Guri retifikues vjen në valixhen plastike, me mbushës dhe baterinë rezervë.

  Bateri Li-Ion 1.5Ah 10,8V

  5717801015
  3 490 RSD me TVSH-në

  Bateri Li-Ion, 14,4V / 2,0 Ah

  5717801202
  4 490 RSD me TVSH-në

  Makinat me bateri dhe pajisjet

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Min: 3 490 RSD Max: 87 950 RSD
  RSD3490 RSD87950
  Elbrus jakna
  banner