Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pasta i sprej za zavarivanje

  Popular products from category Pasta i sprej za zavarivanje

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Yndyr mbrojtëse e grykës (kanellës) së saldimit, 200g

  0893103
  979 RSD me TVSH-në
  Yndyra mbrojtëse për saldim në mënyrë më efikase dhe më gjatë mbron fiskajat dhe kanalet - të difuzorit në raport me sprejet mbrojtëse. Minimalisht krijon gazëra me aromë neutrale. Nuk pëmban silikon.

  Sprej saldimi, për mbrojtje të sipërfaqeve, 400ml

  0893102941
  609 RSD me TVSH-në
  Spreji për mbrojtje nga spërkatja gjatë saldimit eviton ngjitjen e grimcave të imëta nga saldimi në sipërfaqet përreth. Shërben për mirëmbajtjen e sipërfaqes të fiskajave me gas. Ruan sipërfaqen rreth saldimit dhe fiskajave për tel në djegës duke evituar ngjitjen e grimcave të imta që paraqiten me spërkatje në zonën e saldimit. Zvogëlon temperaturën rreth sipërfaqes së saldimit, lubrifikon sipërfaqen e rrëshqitjes së telit përmes fiskajës. Mund të përdoret tek saldimet elektroluk, autogen, WIG/TIG në të gjitha bazamentet. Lyhet me shtresë të hollë. Mbron nga korozioni. Nuk përmban silikon. Paketimi transportues është 12 copë.

  Sprej saldimi, për mbrojtje të sipërfaqeve, PLUS, 5 lit.

  0893102005
  10 190 RSD me TVSH-në
  Spreji për saldim plus është prodhuar në bazë të materialeve natyrale identike. Siguron saldim optimal. Eviton ngjitjen e mbeturinave nga saldimi në sipërfaqe. Mbron materialin bazë dhe fiskajat e brenerit. Gjithashtu ofron mbrojtje nga korozioni dhe është efikas pas tharjes. Falë mikroemulzionit të ngjitjes së mirë, depërton, lagë dhe mbulon sipërfaqet. Nuk përmban silikon dhe tretës. Ofron mundësinë e përpunimit të mëvonshëm me galvanizim, dhe mund të përdoret edhe me REFILLOmat. Aplikohet në saldimin e materialeve VA, çelikut dhe materialeve tjera, prodhimtarinë e veturave, cisternave me konstruksion nga çeliku dhe në industrinë tjetër metalike. Gjatë prerjes me lazer eviton shkaktimin e ashklave, e mbeturinat nga saldimi lehtë pastrohen. Nuk është i nevojshëm përpunimi shtesë i skajit. Ka ngjyrë qumështi gati se pa erë dhe mund të përzihet me ujë në çfarëdo raporti.

  Sprej saldimi, për mbrojtje të sipërfaqeve, PERFECT, 400ml

  0893102100
  979 RSD me TVSH-në
  Spreji për saldim Perfect biologjikisht është i sigurtë dhe ofron mbrojtje tek saldimi i aluminit, çelikut, metaleve të ngjyrosura, prokromit dhe ribatinave për saldim. Falë përmbajtjes së tij nuk ka rrezik nga pëlcitja e saldimit. Mbron nga korozioni, nuk rrjedh nga sipërfaqet vertikale, mundëson ngjyrosje të mëvonshme dhe galvanizim, si dhe lehtë i largon mbeturinat nga saldimi.