Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Tiplet universale

  Popular products from category Tiplet universale

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Upa plastike, ZEBRA-Shark, Pro

  8,65 RSD me TVSH-në
  Tipli univerzal për materialet e plota, të zbrazëta dhe në formë pllake. Ideal për montim në rastet kur nuk dihet struktura e saktë e bazamentit në të cilin planifikohet montimi. Posedon lejen ETA.

  Upa plastike, ZEBRA-Shark, me manikotë

  12,99 RSD me TVSH-në
  Tipli univerzal për materialet e plota, të zbrazëta dhe në formë pllake. Ideal për montim në rastet kur nuk dihet struktura e saktë e bazamentit në të cilin planifikohet montimi.

  Upa plastike, ZEBRA-Shark, me manikotë

  14,07 RSD me TVSH-në
  Tipli univerzal për materialet e plota, të zbrazëta dhe në formë pllake. Ideal për montim në rastet kur nuk dihet struktura e saktë e bazamentit në të cilin planifikohet montimi.

  Tiplli najloni standard

  2,2 RSD me TVSH-në
  -

  Set vida me upa për montim të lavamanit

  305 RSD me TVSH-në
  -

  Set vida me upa për montim të WC tualetit

  0905901680
  435 RSD me TVSH-në
  -