Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shkumat Pur

  Popular products from category Shkumat Pur

  View as Rrjeti Regjistri
  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Shkumë PUR për montim me pistoletë, ALL SEASON

  58921527
  779 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma një komponente me shpërndarje të ulët dedikuar për vendosjen e dyerve dhe dritareve, e përshtatshme për përdorim në temperatura të ulta, mbi -5C. Poashtu, mund të përdoret pë mbushjen dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Eshtë rezistente ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe shumë kimikateve. Ka fuqi të mirë ngjitëse në beton, mermer, dru, PVC të fortë dhe metal, derisa në silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Aplikohet me pistoletë.

  Shkumë pur All season për pistoletë, 880ml

  869 RSD me TVSH-në
  _

  Pistoletë për shkumë PUR, ECO metalike, e kuqe

  189115220
  2 090 RSD me TVSH-në
  Pistoleta metalike për lyerjen e pur shkumës me pistoletë. Ka gypin nga çeliku që nuk ndryshket me difuzorin e mesinguar në maje. Bartësi i bombolës për shkumë është i mbuluar me PTFE për të cilën nuk ngjitet pur shkuma. Konstruksion të fortë, i lehtë për përdorim. Ka gypa shtues PVC për aplikim në vendet me qasje të vështirë.

  Pistoletë për shkumë PUR, ECO plastike, ngj. portokallie

  18911520
  709 RSD me TVSH-në
  Pistoleta me konstrukt të thjeshtë dedikuar për lyerjen e pur shkumës me pistoletë. Gypat plotësues PVC mundësojnë aplikimin në vendet e papërshtatshme. Gypi është nga celiku që nuk ndryshket me difuzorë të mesinguar, dorza nga PVC.

  PU ngjitës për panele izoluese

  089240070
  979 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi nga poliuretani i dedikuar për përforcimin e pllakave izoluese në fasada dhe themele. Përdoret në ndërtimtari për ngjitjen e materialeve të zakonshme ndërtimore sic janë: betoni, tulla, guri, gipsi, druri, metali, stiropori. Ka veçori të mira ngjitëse dhe ekspanzion të vogël të mëvonshëm. Mundësia e aplikimit me pistoletë mundëson montimin e shpejtë dhe të lehtë. Pakoja transportuese 12 copë.

  Shkumë PU B1, rezistente ndaj zjarrit

  58921533
  1 090 RSD me TVSH-në
  Shkuma njëkomponente nga poliuretani dedikuar për montimin e dyerve dhe dritareve kundër zjarrit, zaptimin e lidhjeve në muret kundër zjarrit dhe në vendet tjera ku janë shtuar standardet te kërkesa për rezistim ndaj zjarrit të materialeve ndërtimore. Rezistueshmëria ndaj zjarrit është testuar në pajtim me standardin Europian EN 1366-4 dhe reagimi ndaj zjarrit në pajtim me standardin DIN 4102-1. Klasifikimi i rezistueshmërisë ndaj zjarrit sipas EN13501-2.

  Shkumë PUR Craft, për montim me pistoletë

  669 RSD me TVSH-në
  Shkuma me përhapje të ultë nga poliuretani me fortësi të ultë, dedikuar për zaptimin e lidhjeve, plasaritjeve, zbraztirave dhe lidhjeve tërheqëse, për izolimin e gypave me ujë të nxehtë, gypave të ujit, bojlerëve dhe sitemeve ftohëse. E përshtatshme për montim të shpejtë të kornizave të dritareve, kornizave të dyerve, mureve në formë pllake dhe pllakave për mveshjen e konstruksioneve të kulmeve nga çeliku. Poashtu është e përshtatshme për lyerjen dhe plotësimin e zbraztirave dhe të hapurave për ujë, gas, nxehje dhe instalime elektrike. Dedikuar për aplikim me pistoletë.

  Shkumë 1K PUR, për montim me pistoletë, eksp. i ulët

  699 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma njëkomponente për shpërndarje të ultë montuese dedikuar për vendosjen e kornizave të dyerve dhe të dritareve, si dhe për plotësimin dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistente në kalbje, nxehtësi, ujë dhe shumë kimikalje. Ka forcë të mirë të ngjitjes në beton, mermer, guri, dru, PVC i fortë dhe metal, derisa me silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Është e dedikuar për aplikim me pistoletë. Pakoja transportuese 12 copë.

  Shkumë 1K PUR, për montim me pistoletë, XXL

  839 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma njëkomponente për shpërndarje të ultë montuese për përdorim të madh dedikuar për vendosjen e kornizave të dyerve dhe të dritareve, si dhe për plotësimin dhe zaptimin e të hapurave. Përmbajtja më e madhe e mbushjes mundëson produktivitet më të madh të shkumës dhe realizim të më shumë punëve pa nevojë për ndrrimin e bombolës. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistente në kalbje, nxehtësi, ujë dhe shumë kimikalje. Ka forcë të mirë të ngjitjes në beton, mermer, guri, dru, PVC i fortë dhe metal, derisa me silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Është e dedikuar për aplikim me pistoletë. Pakoja transportuese 12 copë.

  Shkumat Pur

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene