Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  REL

  Popular products from category REL

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Aparat për saldim REL EWI 200

  5952001200
  44 890 RSD me TVSH-në
  Pajisje për saldim - invertori është një invertor i kontrolluar në mënyrë digjitale me teknologjinë më të fundit IGBT. Ofron mundësinë e saldimit REL dhe TIG. Përveç teknologjisë së përmendur IGBT, karakterizohet gjithashtu nga Anti-Stick i cili parandalon ngjitjen e elektrodave në pjesën punuese me zvogëlimin automatik të rrymës, Hot-Start i cili siguron ndezjen e sigurt të elektrodave, si dhe Arc-Force që mundëson punën me elektroda që treten me vështirësi. Duke zgjedhur opsionin special të punës me elektrodë celuloze, arrihet tensioni më i lartë i qarkut të hapur dhe fillimi më i lehtë i saldimit. Rryma maksimale e saldimit të kësaj pajisje është 2A. Klasa e izolimit është H (deri në 18 gradë) dhe gjatësia e kabllos për masë dhe elektrodën është 3m. Pesha e pajisjes është 4.7 kg

  Aparat saldimi HARK, EWI 160

  5952001160
  40 290 RSD me TVSH-në
  Aparati për saldim - inverter është inverter digjital i kontrolluar me teknologjinë më të re IGBT, që mundëson punë me ndryshime të larta të tensionit. Ofron mundësinë e saldimit me veprimet REL dhe TIG. Përveç teknologjisë së përmendur IGBT, e karakterizon edhe Anti-Stick që pamundëson ngjitjen e elektrodës në pjesën punuese me zvogëlimin automatik të rrymës, Hot-Start që siguron ndezje të sigurtë të elektrodave, si dhe Arc-Force që mundëson punë me elektrodat që shkrihen vështirë. Rryma maksimale e saldimit me këtë aparat është 160A, diametri i rekomanduar maksimal i elektrodës është 3.25mm. Klasa e izolimit është H (puna e elektrokomponenteve deri në 180°). Pesha e aparatit është 4.6kg. Kabllot për masën dhe darët për elektrodën kanë gjatësi 3m.