Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Aparatet për saldim

  Popular products from category Aparatet për saldim

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Aparat saldimi MIG/MAG/HARK 350 SYN

  5952001350
  299 990 RSD me TVSH-në
  Aparati për saldim - Inverter i pajisur me teknologjinë e gjeneratës më të re IGBT e cila siguron punë pa pengesa me gjithë ndryshimet në tensionin e elektrorrjetit. Mbulon një diapazon të gjerë në industri falë opsionit të saldimit me veprimin MIG/MAG dhe REL (MMA). Përveç mënyrës standarde të punës në regjimin MIG/MAG, shfrytëzuesi e ka në dispozicion edhe regjimin SYN (sinergjetik) të punës ku me zgjedhjen e amperazhës, aparati automatikisht rregullon voltazhën dhe shpejtësinë e telit duke mundësuar lak stabil dhe saldim më efikas në të gjitha pozitat. Dhënësi i jashtëm i telit, me brenerin BINZEL MB 36 KD mundëson lëvizshmëri gjatë punës prej 5 + 4 metra, çka këtë aparat e bënë ideal për përdorim gjatë saldimit të konstruksioneve të të gjitha llojeve dhe distancave nga çeliku. Rregullimi pa shkallë i induksionit lehtëson punën dhe shton ekonomizimin sepse shumëfish zvogëlon "spërkatjen" gjatë saldimit dhe shfrytzueshmërin më të madhe të telit - opsioni jo funksional tek aparatet standarde të këtij lloji. I përshtatshëm për saldimin MIG të celikut prokrom dhe aluminit mbi 2mm trashësi.

  Aparat për prerje plasma POWERCUT 70

  5952001070
  121 610 RSD me TVSH-në
  Pajisje për prerje plazma - Inverter Powercut 7, mundëson prerje me cilësi të lartë pa dëmtuar objektet e punës. Falë teknologjisë së përparuar të inverterit, kjo pajisje siguron punë të besueshme, efikasitet, si dhe kursim të energjisë gjatë punës. Trashësia maksimale e prerjes është deri në 22 mm me gërryerje/mprehje ose përpunim të nevojshëm shtesë të sipërfaqes së prerjes, ndërsa në trashësi optimale të prerjes prej 16 mm pajisja siguron prerje precize dhe sipërfaqe ideale prerjeje pa përpunim pasues. Në shtëpizën e pajisjes ndodhet ekrani digjital dhe potenciometri me të cilin mund të rregullohet lehtësisht dhe thjesht rryma e prerjes dhe të kontrollohet rrjedhja e gazit. Duke përdorur teknologjinë më të fundit të IGBT, është e mundur të punohet normalisht edhe me variacione të mëdha të tensionit në rrjet, ndërsa niveli i mbrojtjes së klasës H mundëson punë të pandërprerë të komponentëve elektrikë deri në 18 gradë. Pajisja përdor furnizimin me energji trefazore, gjë që zvogëlon më tej rrezikun nga prishja

  Aparat për saldim REL EWI 200

  5952001200
  44 890 RSD me TVSH-në
  Pajisje për saldim - invertori është një invertor i kontrolluar në mënyrë digjitale me teknologjinë më të fundit IGBT. Ofron mundësinë e saldimit REL dhe TIG. Përveç teknologjisë së përmendur IGBT, karakterizohet gjithashtu nga Anti-Stick i cili parandalon ngjitjen e elektrodave në pjesën punuese me zvogëlimin automatik të rrymës, Hot-Start i cili siguron ndezjen e sigurt të elektrodave, si dhe Arc-Force që mundëson punën me elektroda që treten me vështirësi. Duke zgjedhur opsionin special të punës me elektrodë celuloze, arrihet tensioni më i lartë i qarkut të hapur dhe fillimi më i lehtë i saldimit. Rryma maksimale e saldimit të kësaj pajisje është 2A. Klasa e izolimit është H (deri në 18 gradë) dhe gjatësia e kabllos për masë dhe elektrodën është 3m. Pesha e pajisjes është 4.7 kg

  Aparat për saldim TIG 200 PULSE

  5952002200
  93 390 RSD me TVSH-në
  Aparat për saldim me frekuencë të lartë TIG është invertor i kontrolluar në mënyrë digjitale me teknologjinë më të fundit IGBT dhe modalitetin e pulsit me frekuencë të lartë. Është ideale për saldimin TIG të tubave dhe llamarinës së hollë prej çelikut inox. Ka opsionin e saldimit TIG DC, HF TIG DC pulse dhe REL. Teknologjia e fundit IGBT mundëson punë pa ndërprerje dhe gjatë variacioneve të mëdha të tensionit në rrjet, ndërsa vlera e vogël e rrymës referente mundëson punën në instalim me siguresë prej 2 amperë. Pajisja në modalitetin me frekuencë të lartë ka mundësinë e rregullimit të kohës së rrjedhës së gazit në fillim dhe ndërprerjen e harkut. Duke përcaktuar frekuencën e gjerësisë së impulsit, si dhe me rregullimin e rrymës së saldimit "të sipërme" dhe "të poshtme", mundësohet arritja e saldimit cilësor në llamarinë të hollë dhe tubat. Klasa e izolimit F mundëson funksionimin e komponentëve elektrikë deri në 155 gradë

  Aparat saldimi HARK, EWI 160

  5952001160
  40 290 RSD me TVSH-në
  Aparati për saldim - inverter është inverter digjital i kontrolluar me teknologjinë më të re IGBT, që mundëson punë me ndryshime të larta të tensionit. Ofron mundësinë e saldimit me veprimet REL dhe TIG. Përveç teknologjisë së përmendur IGBT, e karakterizon edhe Anti-Stick që pamundëson ngjitjen e elektrodës në pjesën punuese me zvogëlimin automatik të rrymës, Hot-Start që siguron ndezje të sigurtë të elektrodave, si dhe Arc-Force që mundëson punë me elektrodat që shkrihen vështirë. Rryma maksimale e saldimit me këtë aparat është 160A, diametri i rekomanduar maksimal i elektrodës është 3.25mm. Klasa e izolimit është H (puna e elektrokomponenteve deri në 180°). Pesha e aparatit është 4.6kg. Kabllot për masën dhe darët për elektrodën kanë gjatësi 3m.

  Aparat saldimi MIG/MAG 250

  5952001250
  159 990 RSD me TVSH-në
  Inverteri digjital me teknologjinë më të re IGBT që mundëson punë stabile gjatë ndryshimeve pasuese të tensionit në rrjetën elektrike. Posedon opsionin e saldimit me veprim MIG/MAG dhe REL (MMA), si dhe përdorimin e telit të mbushur në regjimin no gas të punës. Aparati ka dhënësin e integruar të telit me 4 cilindra, si dhe EURO LIDHËSIN me brenerin Abicor Binzel MB24KD. Aparatin saldues MIG/MAG 250 e karakterizon edhe rregullimi preciz pa shkallë i induksionit, çka salduesit i lehtëson realizimin e saldimit kualitativ me "spërkatje" minimale të telit - ky opsion nuk është tek aparatet standarde e këtij lloji. Aparati përdorë rrethin me tel D300 me masë 15kg, është ideal për punët e saldimit të të gjitha llojeve të konstruksioneve nga çeliku, si dhe për saldim MIG të celikut prokrom dhe alumineve nga metali mbi 2mm trashësi.

  Aparat saldimi TIG200 AC/DC

  5952380201
  182 990 RSD me TVSH-në
  Aparati për saldim TIG 200 AC/DC është aparat me frekuencë të lartë me saldim pulsiv me veprimin TIG. Fjala është për inverterin e kontrolluar digjital me teknologjinë më të re IGBT dhe me regjimin me frekuencë të lartë pulsive të punës. Ideal është për saldimin TIG të llamarinave dhe të gypave të hollë prokrom dhe alumini. Ka mundësi saldimi të regjimit të punës TIG AC/DC, LIFT TIG dhe REL. Vlera e vogël e rrymës referente i mundëson punë në instalim me siguresën prej 20 amperësh. Aparati në regjimin me frekuencë të lartë të punës ka mundësi rregullimi të kohës së daljes së gasit në fillim dhe në ndërprerje të harkut. Me definimin e frekuencave të gjerësisë së pulsit, si dhe rregullimin e rrymës "të epërme" dhe "të poshtme" të saldimit mundësohet realizimi i saldimit kualitativ në llamarinat e holla dhe gypa. Klasa e izolimit F mundëson punën e komponenteve elektrike deri në 155°.

  Aparat saldimi MIG 500PULSE

  5952001501
  884 990 RSD me TVSH-në
  Aparati për saldim MIG 500 PULSE është inverteri i kontrolluar digjital sinergjetik me teknologjinë më të re IGBT që mundëson kontroll të lartë të saldimit gjatë tensionit jostabil të furnizimit. Dhënësi mobil i telit me 4 cilindra dhe ftohjen me ujë të brenerit, me gjithë lëvizshmërinë e përgjithshme gjatë punës prej 9 metrash, mundëson punë të lehtësuar gjatë saldimit të celikut për konstruksion, aluminit dhe prokromit. Parametrat e paradefinuar, të zgjedhur në bazë të amperazhës, sipas diametrit të telit dhe tipit të gasit, ofrojnë performanca kulminante të saldimit. Ftohja me ujë e brenerit mundëson përdorimin e aparatit tek amperazhat e mëdha, derisa regjimi pulsiv i punës mundëson saldimin e aluminit dhe legurave të aluminit me trashësi mbi 1mm. Falë rregullimit pa shkallë të induksionit, aparati mundëson nivel të ulët të spërkatjes gjatë saldimit, pa nevojë për largimin e mbeturinave, si dhe hark stabil në të gjitha pozicionet e punës. H klasa e izolimit garanton punë stabile të elektrokomponenteve në temperaturë prej 180°.

  Aparat saldimi MIG 180-5

  5952350180
  85 690 RSD me TVSH-në
  Pajisje për saldim MIG 18-5 MIG është inverter i kontrolluar në mënyrë digjitale me teknologjinë më të fundit IGBT. Kjo pajisje është menduar për saldimin MIG të llamarinës së hollë nga çeliku inoks deri në trashësi prej 15 mm. Makina e saldimit MIG 18-5 ka mundësinë e saldimit në MIG, REL dhe LIFT / TIG, dhe përveç kësaj, kjo pajisje karakterizohet nga funksioni NO GAS i cili siguron mundësinë e saldimit me tel të mbushur pa gaz shtesë. Pjesa standarde e dërgesës është LIDHËSI EURO me dorëz Abicor Binzel MB 15AK. Ideale për punën në terren dhe nevojën e shpeshtë të ndryshimi të vendit të saldimit. Amperazhi i saj maksimal është 18A, me klasë izolimi H e cila mundëson funksionimin e komponentëve elektrikë deri në 18 gradë. Pajisja përdor siguresë njëfazore 2A. Gjatësia e kabllos për masën dhe elektrodën është tre metra, dhe përdor mbështjellësin telash D2 prej 5 kg.