Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pajisjet plotësuese

  Popular products from category Pajisjet plotësuese

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Unazë izoluese prej qeramike, e bardhë

  0708002240
  239 RSD me TVSH-në
  Unaza e bardhë izoluese keramike - kapela e brenerit, paraqet shtojcën për brenerët TIG WLV 17 dhe WLT 17K.

  Manometër për argon/CO2-(0-32L/min)

  0984018031
  2 390 RSD me TVSH-në
  Manometri për argon (-32 LTR) -ARGON/CO2) shërben për matjen e qarkullimit të litrave në minutë. Plotëson standardin DIN EN 562/ISO 253.

  Rul rezervë për makinat MIG

  1 490 RSD me TVSH-në
  _

  Mbajtës i elektrodave 200A

  0984002300
  1 390 RSD me TVSH-në

  Kabllo e elektrodës

  3 890 RSD me TVSH-në
  Kabllo për elektroda me gjatësi 3 dhe 4 metra.

  Kabllo e masës

  3 590 RSD me TVSH-në

  Pinca tokëzimi për aparat saldimi 300A

  0984001300
  449 RSD me TVSH-në

  Ndezës për aparat saldimi LIFT TIG

  0984001008
  9 390 RSD me TVSH-në

  Pajisje e ndezjes për prerje plasma 5m

  0708001600
  24 990 RSD me TVSH-në