Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kosat me motor

  Popular products from category Kosat me motor

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Kositëse motorike, 99 cc, 16'', me shtyrje

  F41099K
  21 690 RSD me TVSH-në

  Kositëse motorike, me shtyrje, 20'', OHV motor,139 cc

  19 990 RSD me TVSH-në

  Kositëse motorike FLM510BS

  FLM510BS
  28 490 RSD me TVSH-në
  Kositësja motorike për bari FLM51BS është kositëse kompakte me shtyrje, me teh të gjerë prej 51 cm dhe është ideale për rregullimin e oborreve dhe lëndinave më të mëdha deri në 11 m2. Ka opsionin e rregullimit 3 shkallësh të lartësisë. Gjatë kositjes, bari hidhet anash. Ajo që e bën këtë kositëse zgjedhje të shkëlqyeshme është motori i jashtëzakonshëm B&S të serisë 45E. Dorëza SOFT mundëson punë më të mirë me dridhje minimale.

  Kositëse motorike FLM460K

  FLM460K
  29 990 RSD me TVSH-në
  Kositësja motorike me shtyrje, e cila rekomandohet për terrene me madhësi deri në 11 m2, ka gjerësi të kositjes 46 cm dhe opsionin 6 shkallësh të rregullimit qendror të lartësisë së kositjes nga 2.5 në 7.5 cm, gjë që e bën atë zgjedhje ideale për çdo oborr. Fuqia e lartë e motorit katër-taktësh, me vëllim 139cc, siguron kositje të besueshme. Ajo mbledh barin e prerë në një shportë me vëllim prej 65L. Ky model ka shtëpizë metalike me konektor të instaluar fabrikisht për vetë-shpërlarje. Rrotat e përparme tek ky model janë me diametër 7 "dhe ato të pasmet 8"

  Kositëse me bateri FLMA36V

  FLMA36V
  23 990 RSD me TVSH-në
  Kositëse me bateri, ECO, e e cila me performancat e saj mund t’u përgjigjet të gjitha sfidave që hasni gjatë mirëmbajtjes së sipërfaqeve tuaja të gjelbra. Bateria prej 36V dhe 4Ah siguron fuqi të shkëlqyeshme kositëse, ndërsa zgjatja e baterisë gjysmë ore, si dhe mbushja e shpejtë e saj (4 min) rrisin efikasitetin. Ka opsionin 5 shkallësh për rregullimin e lartësisë së kositjes (2-7 mm), ndërsa gjerësia e prerjes është 46cm. Shporta për bari ka vëllimin prej 5 l. Rrotat e mëdha me dimensione 15/2 mm sigurojnë lëvizje të lehtë në çdo terren.

  Kositëse motorike FLM51010BS

  FLM51010BS
  34 990 RSD me TVSH-në
  Kositësja me shtyrje që është shumë e lehtë për t’u përdorur, gjë që mundëson që shtëpia juaj të ketë lëndinë të përsosur gjatë gjithë sezonit. Është e besueshme dhe rekomandohet për sipërfaqe të kositjes deri në 11m2, ka opsionin e rregullimit të 3 niveleve të lartësisë së kositjes. Gjerësia e kositjes së këtij modeli është 51 cm. Ka motor katër-taktësh të markës B&S, me vëllim 125cc. Shtëpiza është metalike, me dimensione 2 ”. Rrotat, të përparme me madhësinë 7 " dhe të pasmet të madhësisë 1" me kushineta e bëjnë shumë më të lehtë manovrimin me kositësen. Ajo e hedhë anash barin e kositur, por kjo kositëse ka gjithashtu mundësinë e skermimit të barit.

  Kositëse motorike FLM461SK

  FLM461SK
  35 190 RSD me TVSH-në

  Kositëse motorike FLM511K

  FLM511K
  42 090 RSD me TVSH-në
  Me dizajn tërheqës dhe performancë të lartë, kjo kositëse vetëlëvizëse ka gjetur përdorim në amvisëritë e shumta, ku të qëndrimi në ambient të hapur është mënyrë jetese. Mundësia e rregullimit 6 shkallësh të lartësisë së kositjes prej 2.5 deri në 7.5 cm do të kënaqë edhe blerësin më kërkues. Me gjerësi kositjeje prej 51cm, rekomandohet për sipërfaqe deri në 15m2. Kolektori i barit është 65l, m përveç mundësisë së mbledhjes së barit në shportë, ka edhe opsionin e nxjerrjes anësore të barit. Motori është katër-taktësh, me fuqi 173cc, dhe ka shtëpizë metalike me konektor të integruar për vetë-shpëlarje. Rrotat janë me kushineta, me ato të përparme me madhësi 8 "dhe ato të pasme prej 11"

  Kositëse motorike, samohodna,18''B&S450E, me shportë

  FLM4618BS
  41 490 RSD me TVSH-në

  Kosat me motor

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Elbrus jakna
  banner