Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Disqet lamelare

  Popular products from category Disqet lamelare

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Disku mprehës lamelar, Premium

  249 RSD me TVSH-në
  Disqet gërryese lamelare të zirkonit janë veçanërisht të përshtatshme për çelik inoks, aliazhet e kromit dhe nikelit. Paketimi 1 copë

  Disku mprehës lamelar, Optimum

  209 RSD me TVSH-në
  Disk gërryes lamelar për inox

  Basic disku prerës lamelar

  179 RSD me TVSH-në

  Disku mprehës lamelar me tre tehe

  0578811560
  929 RSD me TVSH-në
  Dimensione: 115 mm x G6

  Disku mprehës lamelar PRO LINE

  239 RSD me TVSH-në