Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Foliot që lëshojnë avullin

  Popular products from category Foliot që lëshojnë avullin

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Folie avull lëshuese Wurth Top 132

  1681001132
  159 RSD me TVSH-në
  WURTH TOP 132 je visoko difuzna otvorena polagajuća folija za krovove i oplate koja je pogodna za direktno postavljanje na oplatu, kod svih provetravanih i neprovetravanih krovova. Troslojna folija sa dva sloja paraporpusne prevlake i između njih slojem prevlake sa difuznim otvorima. Prodaje se u rolni i prikazana cena je po 1m2. Minimalna količina za poručivanje je 75m2 odnosno jedna rolna dimenzija 50m x 1,5m.

  Folie avull lëshuese Wurth Top 92

  1681001092
  109 RSD me TVSH-në
  Wurth Top 92 je paropropusna i vodonepropusna troslojna folija. Troslojna folija sa dva sloja paraporpusne prevlake i između njih slojem prevlake sa difuznim otvorima. Paropropusnost se obezbeđuje specijalnom difuznom membranom. Koristi se isključivo kod nepodaščanih krovnih konstrukcija i kod konstrukcija za provetravanje. Atestirana u Institutu za ispitivanje materijala. Prodaje se na rolnu I jedna rolna je dužine 50m I širine 1,5m. Minimalna količina za poručivanje je 75m2 odnosno jedna rolna dimenzija dimenzija 50m x 1,5m. Prikazana cena je po 1m2.

  Folie kulmi avull lëshuese BASIC

  94,86 RSD me TVSH-në
  Folija avull-lëshuese për kulm BASIC 100 është membranë kontaktuese e lartë difuzore për nënkulm, e cila montohet drejt në termoizolim (konstruksioni dyshtresor i kulmit pa bazament me dru, fasada e ventiluar termoizoluese). Folija ka gjatësi prej 50m dhe gjerësi prej 1.5m dhe është shumë stabile edhe në temperatura deri në -40°. Klasa e rezistencës së folios në depërtimin e ujit është W1, e lëshimi i saj i avullit është 0.03 SD, derisa fortësia ndaj grisjes 185/95N/50mm.

  Foli kulmi e përshkueshme nga avulli me shirit int.

  1681100140
  179 RSD me TVSH-në
  Kontaktna visokodifuzna potkrovna membrana, montira se direktno na termo izolaciju ili podaščanu konstrukciju. Prodaje se u rolni i prikazana cena je po 1m2. Minimalna količina za poručivanje je 75m2 odnosno jedna rolna dimenzija 50m x 1,5m