Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Makinat tjera elektrike

  Popular products from category Makinat tjera elektrike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Makinë thithëse industriale IVC-30L automatike

  070113901
  34 290 RSD me TVSH-në

  Sharrë shpatë elektrike SBS 1301

  5717014011
  24 890 RSD me TVSH-në
  Sharra e fortë elektrike shpuese e cila është posaçërisht e përshtatshme për prerjen e metalit dhe drurit në proceset e demontimit. Prerja e shpejtë dhe efikase është mundësuar falë lëvizjes orbitale të sharrës. Ndërrimi i sharrës është i shpejtë dhe nuk kërkon përdorimin e mjeteve shtesë. Mbyllëset speciale të mekanizmit punues mbrojnë dhëmbëzorët nga pluhuri dhe zgjasin afatin e punës së mjetit.

  Makinë elektrike për lustrim 1200W, EPM 2000-8

  5717010010
  20 990 RSD me TVSH-në
  Makina e fortë për politurë me dorzën D e cila nuk rrëshqet për punë më praktike dhe komfore. Makina ka sistem për absorbim të vibracionit në dorzë. Poashtu ka edhe potenciometër për ndryshimin e numrit të rrotullimeve, çka i jep mundësi për politur të materialeve të ndryshëm.

  Fen elektrik industrial HLG2000P

  0702202000
  7 790 RSD me TVSH-në
  Feni i lehtë i dorës me spektrin e gjërë të dedikimeve. Ka rrotën me opsionet për rregullim të vazhdueshëm të temperaturës dhe tre pozicione për adaptimin e sasisë së ajrit. Nxehësi i qëndrueshëm keramik siguron afat më të gjatë të punës së fenit dhe ndjeshmërinë më të vogël në goditje. Ky fen ka edhe funksionin e ftohjes, gjegjësisht opsionin e rregullimit të temperaturës së ajrit në 50°C për fohje të shpejtë dhe për punë në temp. të ulëta. Dorza me mbrojtës dhe material të butë mundësojnë punë komode dhe të sigurtë.

  Fen elektrik industrial HLG2000P

  0702202001
  11 990 RSD me TVSH-në
  Feni i lehtë i dorës me spektrin e gjërë të dedikimeve. Ka ekranin LCD të përshtatshëm për temperaturat e paradefinuara dhe regjimin e qarkullimit të ajrit. Nxehësi i qëndrueshëm keramik siguron afat më të gjatë të punës së fenit dhe ndjeshmëri më të vogël në goditje. Ky fen ka edhe funksionin e ftohjes, gjegjësisht opsionin e rregullimit të temperaturës së ajrit në 50°C për fohje të shpejtë dhe për punë në temp. të ulëta. Dorza me mbrojtës dhe material të butë mundësojnë punë komode dhe të sigurtë.

  Fen elektrik industrial HLG 1800

  07022010
  12 490 RSD me TVSH-në
  Feni i lehtë i dorës me temperaturat më parë (fabrikisht) të rregulluara të nxehjes dhe qarkullimit të ajrit. Ka të instaluar nxehësin e fortë nga keramika i cili siguron jetë më të gjatë pune. Feni ka masë të vogël dhe ka përpunim ergonom, çka mundëson punë të rehatshme, pa lodhje shtesë.

  Fen elektrik industrial HLG 2300 LCD

  07022030
  12 490 RSD me TVSH-në
  Feni profesional industrial me nxehësin e fortë keramik dhe me displejin LCD të instaluar me funksion të memories, për rregullim të lehtë dhe memorizim të rregullimeve më shpesh të përdorura. Feni ka masë të vogël dhe përpunim ergonom, çka mundëson punë komode pa lodhje shtesë.

  Sharrë elektrike për prerje metali MMS 2301

  5717013010
  33 590 RSD me TVSH-në
  Sharra elektrike stabile për çelik, inox, alumin, bakër dhe plastikë. Kjo makinë ka shkallë të lartë të sigurisë falë ndërprerësit për siguri i cili pamundëson startin e rastësishëm të makinës dhe mbrojtësin e sigurisë i cili mbulon vendin e prerjes dhe mbron shfrytëzuesin. Dorëza për bartje, pesha e vogël dhe mbyllja në pozicionin e ulët mundësojnë lëvizshmërinë më të madhe. Shtrënguesja e shpejtë në bazën e pllakës siguron punë të shpejtë dhe efikase. Sharra përdorë pllaka prerëse (jo sharra) dhe ka mundësi të mbylljes së boshtit për ndërrim të shpejtë të pllakës.

  Sharrë elektrike rrethore 1100W, 190mm, ECS 1101

  5717020010
  14 290 RSD me TVSH-në
  Sharra elektrike cirkulare me thellësi prerjeje deri në 67mm. Pesha e vogël dhe dizajni ergonom mundësojnë manipulim të thjeshtë, derisa me ndihmën e pllakës themelore nga alumini bëhet kontrollimi preciz i prerjes. Mekanizmi i mbylljes së boshtit siguron ndërrimin e shpejtë dhe të thjeshtë të sharrës. Është i mundshëm rregullimi i pjerrtësisë së pllakës themelore nën këndin e 45°. Makina e ka startin e "butë".

  Makinat tjera elektrike

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Elbrus jakna
  banner