Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Akrilet

  Popular products from category Akrilet

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Akril Basic

  18921611
  209 RSD me TVSH-në
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dhe mureve, dyerve, për mbushjen e plasaritjeve. Paketimi transportues 24 copë.

  Akril

  58921611
  279 RSD me TVSH-në
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dhe mureve, dyerve, për mbushjen e plasaritjeve.

  AKRIL FIX ngjitës montues pa tretës

  1893100101
  409 RSD me TVSH-në
  Ngjitës akrilik një-komponentë pa tretës, i destinuar për ngjitjen e elementeve relativisht të lehta, elementeve nga polisteroli (ngjitësit e tjerë e tretin atë), lljasnave të dyshemesë dhe elementeve të tjerë ku nuk kërkohet kapacitet i lartë mbajtës. Paketimi 24

  Ngjitës për montim

  0892100900
  639 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi për montim në bazë të gomës sintetike dedikuar për ngjitjen e gati të gjithë materialeve ndërtimore, pllakave të dyshemesë dhe murit, dërrasave nga druri, lajsneve të dyshemesë dhe të murit për materialet e depërtueshme dhe jo të depërtueshme. Nuk është i përshtatshëm për ngjitjen e stiroporit. Paketimi transportues 24 copë.

  Ngjitës për montim Absobon

  0893100100
  819 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi në bazë të disperzionit akril me fuqi të lartë fillestare të bartjes. Mund të përdoret si ndihmë gjatë përforcimit dhe montimit të pllakave dekoruese dhe të çative, ngjitjen e pllakave izoluese, paneleve.

  Pistoletë për fishekë, 310 ml, dorezë PVC

  1891852
  1 290 RSD me TVSH-në
  Pistole për kartush. E fuqishme e bërë nga plastika e fortë me mbajtës rrotullues kartushësh dhe buton për lirimin e pistonit shtytës

  Pistoletë metalike për kartushe

  1891854
  1 290 RSD me TVSH-në
  Pistoleta e fortë metalike me mbajtësin rrotullues të kartushes dhe sustën për lirimin e pistonit shtytës.

  Pistoletë dore për kartushe

  0891001
  2 490 RSD me TVSH-në
  Pistoleta e lehtë metalike me dizajn të thjeshtë dedikuar për kartushet prej 310ml.