Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Frezuesit nga metali I fortë

  Popular products from category Frezuesit nga metali I fortë

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Frezë prej metali të fortë, elipse

  2 390 RSD me TVSH-në
  Gërryesi nga materiali i fortë, përdoret në gurët pneumatik ballor. Ka formë veze. Ka sipërfaqe të madhe të ngurtësisë dhe afat të gjatë të punës. Garanton sipërfaqe të lëmuar me heqje të madhe të ashklës. Është e përshtatshme për ekonomizim të kohës për gërryerjen e materialeve të forta. I përgjigjet standardit DIN 832/833.

  Frezë prej metali të fortë, konike

  1 690 RSD me TVSH-në

  Frezë prej metali të fortë, me majë

  1 690 RSD me TVSH-në

  Frezë prej metali të fortë, cilindrike me maja

  1 990 RSD me TVSH-në

  Frezë prej metali të fortë, cilindrike

  1 090 RSD me TVSH-në

  Frezë prej metali të fortë, sferike

  1 390 RSD me TVSH-në