Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Makinat pneumatike dhe instalimet

  Popular products from category Makinat pneumatike dhe instalimet

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Makinë pneumatike goditëse për zhvidhosje (kaçavide) DSS 1/2'' IN STANDARD

  07037560
  14 850 RSD me TVSH-në
  Makinë pneumatike me raport të jashtëzakonshëm fuqi-peshë. Mekanizmi goditës i dyfishtë me performancë të lartë dhe sistemi çekanëve fuqishme sigurojnë deri në maksimum 86 Nm momente rrotulluese gjatë lirimit. Është konstruktuar për të drejtuar ajrin nga përdoruesi dhe zonës së punës. Ndërprerësi me 6 pozicione mundëson rregullimin e lehtë të momentit të fuqisë dhe ndryshimin e drejtimit (shtrëngimi / lirimi)

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 1/2`H

  07037360
  11 150 RSD me TVSH-në
  E fortë, kaçavidha mirë e balansuar pneumatike me realizim të shpejtë të momentit të rregulluar të shtrëngimit. Makina ka pozicionin optimal të përqëndruar të mjetit. Komutatori me të cilin punohet lehtë mundëson ndryshimin e thjeshtë të drejtimit dhe rregullimin e momentit të shtrëngimit. Mekanizmi goditës i kualitetit të lartë me lubrifikim të përmirësuar dhe motorin me 6 topa zgjatë afatin e punës së motorit. Dorza ergonome me gomë nuk ftohet në punë.

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 3/4'' MAX

  571439934
  38 850 RSD me TVSH-në
  Kaçavidha goditëse e fuqishme me mekanizmin goditës të dyfishtë dhe shtëpizën e qëndrueshme nga materiali përbërës. Komutatori për ndryshimin e drejtimit të rrotullimeve dhe rregullimit të tri shkallëve të shtrëngimit mundëson manipulim të lehtë. Makina ka dorëzë të formësuar ergonome të mbuluar me materialin dy komponentë për punë komode, si dhe sferat speciale për zvogëlimin e zhurmës të paraqitur me nxjerrjen e ajrit të përdorur.

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 1'' MAX

  571439901
  61 390 RSD me TVSH-në
  -

  Çekan elektro-pneumatik - makinë shpuese EHD 40 Combi

  5717003011
  64 290 RSD me TVSH-në
  Çekan elektro-pneumatik – makinë shpuese me sistem amortizes AVT / TMD - sistem të dyfishtë për reduktimin e dridhjeve dhe të zhurmës. Makina ka pranim SDS-max. Kontrolli elektronik i shpejtësisë minimizon humbjen e shpejtësisë gjatë punës. Starti 'i butë' dhe funksioni i mbrojtjes nga ri-starti mundësojnë sigurinë më të madhe gjatë punës

  Prerëse-gërryese (fresibel) pneumatike aksiale DSG 26

  07032300
  21 450 RSD me TVSH-në
  Makina retifikuese aksiale e zhvilluar special për kërkesa posacërisht të rënda me rezerva të mëdha të forcës. Makina retifikuese e ka mundësinë e rregullimit të nr. të rrotullimeve. Shtëpiza kompakte me gomë e makinës me vibracione të zvogëluara mundëson punë komode. Lidhja për ajër të komprimuar mund të sillet, çka pamundëson ngatërrimin e zorrës lidhëse.

  Makinë pneumatike për ngulje kapësesh DKG 417

  07035480
  21 450 RSD me TVSH-në
  Teli i fortë për stapler me shurdhuesin e integruar të zhurmës. Aktivizuesi i makinës ka mbyllje sigurie për shkak të evitimit të aktivizimit të rastësishëm. Fal shtëpizës nga magneziumi mjeti ka peshë të vogël, çka mundëson punë të rehatshme.

  Arpion pneumatik DRS 1/2'

  07038120
  20 390 RSD me TVSH-në
  Dorezë arpioni pneumatike, cilësore me ingranazhe të bëra në mënyrë precize që sigurojnë transimision të shkëlqyer dhe jetëgjatësi të madhe. Dalja e ajrit është në pjesën e pasme të veglës, larg zonës së punës. Rregullimi i shpejtësisë është i mundur përmes rregulluesit të integruar. Ndërprerësi për ndryshimin e drejtimit përpara/prapa është i vendosur brenda, me ç’rast pamundësohet ndryshimi aksidental i drejtimit gjatë punës. Lidhësi rrotullues për ajrin e kompresuar parandalon përdredhjen e zorrës (tubit) gjatë punës.

  Arpion pneumatik DRS 1/4'

  07038140
  24 200 RSD me TVSH-në
  Dorezë arpioni pneumatike, cilësore me ingranazhe të bëra në mënyrë precize që sigurojnë transimision të shkëlqyer dhe jetëgjatësi të madhe. Dalja e ajrit është në pjesën e pasme të veglës, larg zonës së punës. Rregullimi i shpejtësisë është i mundur përmes rregulluesit të integruar. Ndërprerësi për ndryshimin e drejtimit përpara/prapa është i futur brenda, me ç’rast pamundësohet ndryshimi aksidental i drejtimit gjatë punës. Lidhësi rrotullues për ajrin e kompresuar parandalon përdredhjen e zorrës (tubit) gjatë punës.

  Makinat pneumatike dhe instalimet

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene