Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Skalpelët

  banner

  Popular products from category Skalpelët

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Teh i thyeshëm për skalpel, 9 mm

  07156607
  60 RSD me TVSH-në

  Skalpel PROFI 2K me mekanizëm frenues, 18mm

  071566275
  1 390 RSD me TVSH-në

  Skalpel me teh të thyeshëm, UNIVERSAL, 25mm

  1 390 RSD me TVSH-në

  Teh i thyeshëm për skalpel, 18 mm

  07156605
  90,78 RSD me TVSH-në

  Skalpel PROFI 2K me mekanizëm frenues, 25 mm

  071566276
  1 690 RSD me TVSH-në

  Skalpel për tepih, i rregullueshëm, 160mm

  07156601
  719 RSD me TVSH-në

  Skalpel PROFI 2K me mekanizëm frenues, 9mm

  071566274
  949 RSD me TVSH-në

  Teh trapezoid me cengel për skalpel 18 mm

  07156603
  89 RSD me TVSH-në
  Për skalper 715661.

  Thikë WURTH me teh trapezoid dhe set fishekësh

  071566516
  1 890 RSD me TVSH-në
  _