Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Cargo

  Wurth visokokvalitetne metlice brisača za autobuse i teretna vozila, robusne konstrukcije i više tačaka oslonca koje omogućavaju odlično prijanjanje pri velikim brzinama. Dostupne u dužinama od 600-1000mm. Više tipova adaptera omogućavaju primenu na različitim nosačima brisača.  

  Popular products from category Cargo

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Goma e fshisës për autobus me mbajtësin "U"

  1 450 RSD me TVSH-në
  Tehu i fshirësve me 8 pika mbështetëse, gjë që mundëson kapje të shkëlqyer gjatë shpejtësive të larta. Në këtë mënyrë arrihet shpërndarja e barabartë e forcës dhe fshirjes. Përbën 60 % gomë natyrale dhe gjithashtu ka mbrojtje nga grafiti. I përshtatshëm për të gjitha stinët. Përdoret përmes adapterëve U.

  Goma e fshisës për programin transportues

  650 RSD me TVSH-në
  Tehu i fshirësve me 8 pika mbështetëse, gjë që mundëson kapje të shkëlqyer gjatë shpejtësive të larta. Në këtë mënyrë arrihet shpërndarja e barabartë e forcës dhe fshirjes. Përbën 60 % gomë natyrale dhe gjithashtu ka mbrojtje nga grafiti. I përshtatshëm për të gjitha stinët. Përdoret përmes adapterëve në 4 variante.

  Goma për programin transportues, adapteri në shraf

  1 150 RSD me TVSH-në
  Tehu i fshirësve me 8 pika mbështetëse, gjë që mundëson kapje të shkëlqyer gjatë shpejtësive të larta. Në këtë mënyrë arrihet shpërndarja e barabartë e forcës dhe fshirjes. Përbën 60 % gomë natyrale dhe gjithashtu ka mbrojtje nga grafiti. I përshtatshëm për të gjitha stinët. Përdoret përmes adapterëve me vidhë.