Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mjetet për ngjitjen e xhamit të përparshëm

  Popular products from category Mjetet për ngjitjen e xhamit të përparshëm

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Thikë për heqjen e ngjitësit të mbetur për xham

  071466335
  1 590 RSD me TVSH-në

  Kapëset e xhamave

  07145820
  15 285 RSD me TVSH-në
  Seti prej 2 copë, kapaciteti 45 kg, sipërfaqja e ngjitjes Ø 12 mm

  Dorezë e gjatë për telin për heqjen e xahmit të përparmë

  07145824
  11 829 RSD me TVSH-në
  Dorëza e gjatë për tela për heqjen e xhamit. Përdoret për të fiksuar një skaj të telit dhe pastaj për heqjen e xhamit të përparmë.

  Dorezë e shkurtë për telin për heqjen e xahmit të përparmë

  07145823
  5 050 RSD me TVSH-në
  Dorëza më e shkurtë për tërheqjen e skajit tjetër të telit për heqjen e xhamit.

  Teli për heqjen e xhamit të përparmë, i endur 22,5m

  07145828
  1 480 RSD me TVSH-në
  Teli për heqjen e xhamit, i endur

  Teli për heqjen e xhamit të përparmë, katror, A2, 50m

  0891656
  5 130 RSD me TVSH-në
  Teli për heqjen e xhamit, A2

  Mjetet për ngjitjen e xhamit të përparshëm

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Min: 50 RSD Max: 18 530 RSD
  RSD50 RSD18530
  Elbrus jakna
  banner