Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Dorëzat për mbrojtje nga prerja

  banner

  Popular products from category Dorëzat për mbrojtje nga prerja

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  W-500 LEVEL F

  0899403910
  1 080 RSD me TVSH-në
  Dorëza të thurura, jashtëzakonisht të forta, pa tegel, me rezistencë maksimale ndaj grisjes dhe konsumimit. Dorëzat janë bërë nga përzierja e polietilenit me dendësi të lartë (HDPE), fibrave të çelikut, grimcave të bazaltit dhe elastinës me shtresë nitrili të shkumëzuar në pëllëmbë dhe gishta dhe manshetë elastike. Dorëzat karakterizohen me rezistencë të shkëlqyeshme mekanike ndaj grisjes dhe konsumimit, kapje të jashtëzakonshme, rezistencë të mirë ndaj vajrave dhe lubrifikuesve. Mbrojtje shtesë nga polimeri midis gishtit të madh dhe gishtit tregues. Janë të menduara për punë që kërkojnë nivel shumë të lartë të mbrojtjes nga prerja. Paketimi 6 copë

  W-300 LEVEL D

  815 RSD me TVSH-në
  Dorëza të thurura të forta, pa tegel me, shtresë nitrili. Dorëzat janë bërë nga përzierja e polietilenit me dendësi të lartë (HDPE), fibrave të çelikut, grimcave të bazaltit, najlonit me manshetë elastike. Dorëzat karakterizohen nga kapja e jashtëzakonshme, rezistenca e mirë ndaj vajrave dhe lubrifikuesve. Mbrojtje shtesë nga polimeri midis gishtit të madh dhe gishtit tregues. Janë të menduara për punë që kërkojnë nivel shumë të lartë të mbrojtjes nga prerja. Paketimi 6 copë.

  W-130 LEVEL B

  719 RSD me TVSH-në
  Dorëza mbrojtëse të thurura, pa tegel të bëra nga përzierja e polietilenit me performancë të lartë dhe fibrave të xhamit, najloni dhe elastina me shtresë nitrili të shkumëzuar në pëllëmbë dhe gishta që sigurojnë mbërthim të jashtëzakonshëm, manshetë elastike. Dorëzat karakterizohen nga fleksibilitet i lartë dhe kapje e jashtëzakonshme. Janë të menduara për punë që kërkojnë nivel më të ulët të mbrojtjes nga prerja. Paketimi 6 copë

  W-120 LEVEL B

  575 RSD me TVSH-në
  Dorëza mbrojtëse të thurura, pa tegel të bëra nga përzierja e polietilenit me performancë të lartë dhe fibrave të xhamit, najloni dhe elastina me shtresë në pëllëmbë dhe gishta, me manshetë elastike. Dorëzat karakterizohen nga fleksibilitet i lartë dhe kapje e jashtëzakonshme. Janë të menduara për punë që kërkojnë nivel më të ulët të mbrojtjes nga prerja. Paketimi 6 copë.

  Shield, Cut 5

  859 RSD me TVSH-në
  Dorezat e buta dhe komode monolite, të bëra nga pejëzat sintetike UHMWPE (polietileni me peshë molekulare ultra të lartë). Këto pejëza kanë forcën shtrënguese 10-15 herë më të madhe se çeliku, çka është sekreti i parametrave maksimal në grisje, prerje, dhe këputje. Shuplaka është e mbuluar me shtresën e hollë të poliuretanit.

  Shield, Cut 4

  730 RSD me TVSH-në
  Dorezat e buta dhe komode monolite, të bëra nga pejëzat sintetike UHMWPE (polietileni me peshë molekulare ultra të lartë). Këto pejëza kanë forcën shtrënguese 10-15 herë më të madhe se celiku, cka është sekreti i parametrave maksimal në grisje, prerje, dhe këputje. Shuplaka është e mbuluar me shtresën e hollë të poliuretanit.

  Dorëzat për mbrojtje nga prerja

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Min: 575 RSD Max: 1 080 RSD
  RSD575 RSD1080
  Elbrus jakna
  banner