Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Tiplet goditëse

  Popular products from category Tiplet goditëse

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Tiplla metalike goditëse W-ANCU

  16,51 RSD me TVSH-në
  Tiplla goditëse për montime në beton. Thellësia e vogël e montimit mundëson instalimin në strukturat e betonit me vrima, si dhe në vendet ku armatura është afër sipërfaqes. Posedon aprovimin ETA

  Upë metalike goditëse W-EDI

  14,28 RSD me TVSH-në
  Tipli goditës për montim në beton, zona e shtypjes. Opcioni 7 ETA.

  Upë metalike goditëse e zinkuar W-ED/S-BND

  20,08 RSD me TVSH-në
  Tipli goditës për montim në beton. Thellësia e vogël e montimit mundëson vendosjen në konstrukcionet e zbrazëta të betonit, si dhe në vendet ku armatura është afër sipëfaqes. Ka leje ETA.

  Turjelë me kufitar dhe mjet për montim të W-ED

  8 090 RSD me TVSH-në
  Koristi se za aplikaciju udarnog metalnog tipla. Burgijom se izbuši rupa, a graničnik kontroliše prodor postavljanja tipla.

  Mjet për montim të upës goditëse

  1 490 RSD me TVSH-në
  Koristi se za aplikaciju udarnog metalnog tipla, radi kontrole postavljanja.

  Upë metalike goditëse

  10,2 RSD me TVSH-në