Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Poliuretanët dhe polimerët MS

  Popular products from category Poliuretanët dhe polimerët MS

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Ngjitës dhe izolues K+D

  899 RSD me TVSH-në
  Pakoja transportuese 20 copë.

  Ngjitës dhe izolues K+D

  759 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi elastik nga poliuretani dhe masa zaptuese me dedikim universal. Eshtë i përshtatshëm për zbatim në metal, sipërfaqet e ngjyrosura, dru, guri, beton, poliester dhe PVC të fortë. Pakoja transportuese 24 copë.

  Ngjitës dhe izolues FASTER

  1890100720
  769 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi universal dhe masa zaptive në bazë të poliuretanit. Ideal për vendet ku është e nevojshme shpejtësia më e madhe e ngjitjes. Zbutës i jashtëzakonshëm i zhurmës dhe vibrimit, mirë gërryhet dhe jep sipërfaqe të lëmuar të përshtatshme për ngjyrosje, çka e bënë mjet ideal për zbatim në riparimin e karoserive të veturave.

  Ngjitës për montim

  0892100900
  639 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi për montim në bazë të gomës sintetike dedikuar për ngjitjen e gati të gjithë materialeve ndërtimore, pllakave të dyshemesë dhe murit, dërrasave nga druri, lajsneve të dyshemesë dhe të murit për materialet e depërtueshme dhe jo të depërtueshme. Nuk është i përshtatshëm për ngjitjen e stiroporit. Paketimi transportues 24 copë.

  MS FIX RAPID

  1893226101
  889 RSD me TVSH-në
  Mjeti universal në bazë të polimerëve të modifikuar me bartshmëri të madhe fillestare (GREEN STRENGTH), me çka i iket nevojës për bazë shtuese të elementit ngjitës gjatë montimit. Dedikuar për ngjitjen e materialeve të ndryshme: gurit, tullës, betonit, qelqit, pllakave nga gipsi, drurit, paneleve izoluese, elementeve nga bakri, zinku, alumini, çeliku që nuk ndryshket. Paketimi transportues 12 copë.

  Prajmer për plastikë/dru/gur

  089010062
  3 190 RSD me TVSH-në
  Prajmeri i dedikuar për rezultate më të mira të ngjitjes në materialet plastike të tipit UP, GRP, EP, PVC, ABS, në PVC. Poashtu përdoret për aplikim në drurin e papërpunuar dhe prodhimet nga druri, pllakat e presuara, guri natyral, betoni, malteri, tekstili dhe materiali jo i endur. Nuk është i dedikuar për PE, PP, PTFE, PMMA dhe PC.

  Pistoletë dore për kartushe H1x-5

  0891000003
  5 490 RSD me TVSH-në
  Pistoleta e fortë e bërë nga plastika e fortë me dorzë të balansuar. Dorza ergonome e rregulluar kah mesi i pistoletës zvogëlon "lakimin" e kartushit dhe lodhjen e dorës gjatë punës.

  Ngjitës i fortë universal për montim

  0893100110
  1 490 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi strukturor nga poliuretani për ngjitje jashtëzakonisht të fortë. Ka kohë të shkurtër për krijimin e korës dhe shpejtë e realizon fortësinë funksionale. Dedikuar për ngjitjen e panelave të drurit në dyer, shkelëseve të shkallëve, rrethojave për balkon, guri natyral për konstruksione me korniza nga metali. Ngjitësi është në pajtim me specifikacionin D4 DIN/EN 204, e i kënaq edhe kërkesat sipas WATT 91.

  Ngjitës universal transparent

  08932250
  1 390 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi universal dhe masa zaptuese në bazë të polimerit të modifikuar. plotësisht i tejdukshëm, dedikuar për montimin dhe ngjitjen e elementeve të brendshëm nga qelqi,punimin e panove reklamuese, për ngjitjen e të hapurave të ventilimit, montimin e elektrokanaleve, si dhe për vendet tjera ku është e nevojshme lidhja e fortë, elastike, dhe plotësisht transparente. Pakoja transportuese 12.