Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Vajet për prerje dhe emulzioni

  Popular products from category Vajet për prerje dhe emulzioni

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  CUT+COOL pastë ftohëse-lubrifikuese gjatë përp. mak. PERFECT, 500 ml

  0893050010
  7 090 RSD me TVSH-në
  CUT+COOL pasta për prerje dhe shpuarje PERFECT përdoret për përpunimet e rënda makinerike të çelikut me forcë të madhe shtrënguese, çelikët e shtretërve në formë gjyle, legurës së zezë etj. Kjo pastë ofron përdorim të sigurtë dhe efikas, zgjatë jetën e mjetit, mbron nga korozioni dhe mund të zbatohet tek saldimi apo si lubrifikues. Ky produkt gjatë përdorimit nuk ka ndikim të dëmshëm në sipërfaqen e punës dhe nuk përmban klor, sulfur, fosfor, silikon, rrëshirë dhe tretës.

  CUT+COOL vaj ftohës-lubrifikues gjatë përp. mak., 5 lit.

  08930501
  20 590 RSD me TVSH-në
  CUT+COOL vaji universal prerës përdoret për përpunimet e mesme dhe të rënda makinerike.

  CUT+COOL vaj ftohës-lubrifikues përpunim mak., sprej, 400ml

  0893050004
  1 790 RSD me TVSH-në
  CUT+COOL vaji universal prerës dhe ftohës përdoret tek përpunimet me dorë dhe mesatarisht të rënda makinerike. Ky sprej mbron dhe eviton ngjitjen e pjesës së përpunuar për mjeti. Ky mjet gjatë mbron nga korozioni pa veprimin e konzervimit, derisa toleranca e mjeteve të përpunuara është brenda kufinjve të ngushtë të paraparë.

  CUT+COOL emulsion ftohës-lubrifikues gjatë përp. mak. ULTRA, 5 lit.

  0893050030
  5 390 RSD me TVSH-në
  CUT+COOL emulzioni është mjet universal për ftohje dhe lubrifikim me efektin e jashtëzakonshëm të shpërlarjes, pastron sipërfaqet, makinat, mjetet pa ngjitje tek senzorët e ndjeshëm. Falë veçorive të mira të lubrifikimit ofron performanca të larta të prerjes, zvogëlon fërkimin dhe jep mundësinë e shpejtësive më të mëdha të prerjes. Mbron nga bakteriet dhe korozioni, është i butë në lëkurë dhe jep shkum ekstremisht të ultë.

  Shkumë ftohëse gjatë prerjes-shpimit

  0893050920
  919 RSD me TVSH-në
  Shkuma aktive me kualitet të lartë për prerje me performanca të mëdha për të gjitha llojet e përpunimit të materialit. Është e përshtatshme për përdorim tek procesi i shpuarjes, gdhendjes së filetave, shtëngimeve, lirimeve. Kjo shkumë poashtu mund të përdoret gati te të gjitha llojet e materialeve, ka strukturë ngjitëse dhe efekt të shkëlqyeshëm të ftohjes. Nuk përmban vajëra minerale, sumpor, metale të rënda, si dhe asubstanca të cilat më vonë pengojnë lyerjen me ngjyra dhe lyerës. Pakoja transportuese 12 copë.

  Vaj emulsioni gjysmë sintetik Standard, 20L

  5893050002
  12 290 RSD me TVSH-në