Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mjetet prerëse nga diamanti

  Popular products from category Mjetet prerëse nga diamanti

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Disk prerës diamant për ndërtimtari, Red Line Turbo

  1 790 RSD me TVSH-në
  _

  Disk prerës diamant për ndërtimtari, Red Line

  1 490 RSD me TVSH-në
  _

  Disk prerës diamant për ndërtimtari, ZEBRA

  5 590 RSD me TVSH-në

  Disk prerës diamant për ndërtimtari, Standard

  3 790 RSD me TVSH-në

  Disk prerës diamant për beton të armuar, ZEBRA

  18 490 RSD me TVSH-në

  Disk prerës diamant për beton të armuar, Standard

  12 390 RSD me TVSH-në

  Disk prerës diamant për asfalt

  21 290 RSD me TVSH-në
  Pllaka nga diamanti për asfalt ZEBRA është disk prerës special i zhvilluar nga diamanti për prerje të thatë dhe të lagësht në ndërtimin e ulët. Ky disk prerës nga diamanti me segmente prerëse të farkuara është i dedikuar për prerjen e asfaltit dhe mjeteve tjera shumë abrazive, por më së shpeshti përdoret për prerje të betonit, bllokut të betonit, malterit, gipsit, tullave nga silikati. Segmentet e farkuara nga diamanti të këtij disku, janë të farkuara në mënyrë lazerike dhe kanë mbrojtjen nga prerja e segmenteve me sistemin e saldimit të tri segmenteve më thellë në pllakë. Ky disk prerës nga diamanti përbëhet nga 18 segmente me lartësi 10mm, ka diametër 300mm, derisa numri i rrotullimeve maksimale i këtij diksu prerës është 6400 rrotullime në minutë.

  Disk prerës diamant për pllaka qeramike, 115mm

  5526835115
  3 390 RSD me TVSH-në
  _