Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Ankerat dhe tiplet

  Popular products from category Ankerat dhe tiplet

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Upë e palosshme W-FK

  119 RSD me TVSH-në

  Upë metalike goditëse W-EDI

  14,28 RSD me TVSH-në
  Tipli goditës për montim në beton, zona e shtypjes. Opcioni 7 ETA.

  Anker W-FAZ/S

  62,22 RSD me TVSH-në
  Ankeri nga çeliku i zinguar, i dedikuar për montimin në zonën e presionit dhe shtrëngimit. Gjatësia e reduktuar mundëson thellësin më të vogël të montimit, distancën më të vogël në mes të ankerëve, si dhe montimin më afër skajit. Posedon lejen ETA1, ka hulumtimin e rrezikut ndaj zjarrit. Kategoria seizmike C1 dhe C2.

  Anker për korniza të dritareve WUS-SK

  23,46 RSD me TVSH-në
  _

  Anker çeliku për beton W-FAZ/S

  129 RSD me TVSH-në
  Ankeri fiks W-FAZ/S prej çelikut të galvanizuar, përdoret për montim të shpejtë tek betoni i plasaritur dhe jo i plasaritur. Shërben për ngarkesa të mesme dhe të rënda tek betoni i armiruar, jo i armiruar dhe normal, konstruksionet metalike, profilet, pllakat e dyshemesë... Ky anker fiks përdoret në hapsirat e brendshme të thata.

  Upa metalike W-MH

  34,56 RSD me TVSH-në

  Turjelë me kufitar dhe mjet për montim të W-ED

  8 090 RSD me TVSH-në
  Koristi se za aplikaciju udarnog metalnog tipla. Burgijom se izbuši rupa, a graničnik kontroliše prodor postavljanja tipla.

  Mjet për montim të upës goditëse

  1 490 RSD me TVSH-në
  Koristi se za aplikaciju udarnog metalnog tipla, radi kontrole postavljanja.

  Upa për pllakë gipsi W-GS (tip Z)

  36,56 RSD me TVSH-në
  Koristi se za sekundarna pričvršćivanja u gips-karton pločama i lakim građevinskim pločama. Ekonomično i brzo se postavlja jer nije potrebno prethodno bušenje i poseduje vrh za jednostavno centriranje. Izrađen je od cinka livenog pod pritiskom.