Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Masat shtupore dhe materiali për lyerje

  Popular products from category Masat shtupore dhe materiali për lyerje

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llaç antizjarr FP-KG

  1 490 RSD me TVSH-në
  Mbushja një komponente në formë të pastës, dedikuar për plotësimin e të hapurave rreth depëtimeve të instalimit (kabllove, dorzat kabllore, gypave).

  Shirit izolues antizjarr FP-PST FP-PST 60mmx30m

  5893304305
  30 590 RSD me TVSH-në
  Shiriti vlues dedikuar për mbrojtjen kundër zjarrit të zbrazëtirave në ndërtimtari si dhe për mbrojtjen e depërtimit e gypave që nuk djegen me izolimin djegës dhe gypat djegës pa izolim në depërtimet ndërtimore të instalimeve përmes pengesave kundër zjarrit.

  Shtresë mbrojtëse nga zjarri FP-F

  22 490 RSD me TVSH-në
  Shtresa lyerëse speciale për mbrojtje kundër zjarrit të instalimeve të kabllove dhe gypave prej metali në depërtimet ndërtimore.

  Lesh guri 100x60x6cm

  5997507174
  2 890 RSD me TVSH-në
  Shtresa lyerëse kundër zjarrit FP-F, dedikuar për mbylljen e të hapurave të depërtimeve ndërtimore rreth instalimeve të gypave dhe kabllove.