Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Pur pena
  TOP OFERTA

  Pantallona pune, NEW NEBRASKA, Rossini, blu

  3 790 RSD me TVSH-në
  _

  LED Pocket llambë mbushëse WLH 1 premium

  082794010
  2 490 RSD me TVSH-në
  _

  BDD 10,8 + set i fishekëve

  MASTER37
  12 588 RSD me TVSH-në
  -
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Leximi…
  Leximi…
  Leximi…

  Azzurro O2 - atlete pune

  5 390 RSD me TVSH-në
  Atlete pune rezistente ndaj ujit të bëra nga materiali i veçantë PUTEK që është shumë ajrosëse dhe rezistent ndaj konsumimit. Të veshura me material AIR Active 3D që është jashtëzakonisht i përshkueshëm nga avulli kështu që mundëson që lëkura të marrë frymë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorsues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja është anatomike dhe mund të hiqet dhe të ndërrohet. Ultra të lehta. Madhësia 38-47 EN ISO 2345

  Xhaketë Softshell, SHARK

  3 690 RSD me TVSH-në
  -

  Xhaketë Softshell, GRIGIO

  3 990 RSD me TVSH-në
  Kjo xhaketë e dizajnit modern sportiv është bërë nga materiali i quajtur Softshell, që në përkthimin fjalë për fjalë do të thotë guaskë e butë. Ky material e ka marrë këtë emër për faktin se edhe pse është i hollë, siguron rezistencë të jashtëzakonshme ndaj depërtimit të erës me izolim të shkëlqyeshëm termik në të njëjtën kohë. Xhaketa gjithashtu ka shirita reflektues që ofrojnë dukshmëri më të madhe në dritën e zvogëluar të ditës. Ka mansheta të rregullueshme rreth mëngëve, dhe në pjesën e poshtme të xhaketës janë lidhëset me të cilat mund të rregulloni gjerësinë me qëllim të rehatisë ose rregullimit të depërtimit të ajrit

  Kabllo vazhduese BASIC, H05VV-F3G x 1,5mm2 me një lidhës

  0969940110
  2 090 RSD me TVSH-në
  -

  Kositëse elektrike me furça

  7 390 RSD me TVSH-në
  Modeli me shtyrje i kositëses elektrike me fuqi 1W është ideal për sipërfaqe më të vogla dhe mirëmbajtje të rregullt. Ka opsioni e rregullimit të 3 niveleve të lartësisë: 25/4/55 mm, ndërsa gjerësia e kositjes është 32 cm. Vëllimi i shportës është 35l. Në dorezë ka të integruar prizën.

  Lëkundëse kopshti, divan – ngjyrë bezhë

  FBL3
  9 190 RSD me TVSH-në
  -

  Maskë për një përdorim EAR-LOOP

  0899011001
  9,9 RSD me TVSH-në
  Maskë për përdorim të përgjithshëm në jetën e përditshme.

  Grigio S1P

  5 390 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse të bëra nga kombinimi i lëkurës kamoshi (antilopit) dhe najlonit. Kanë mbrojtësin kompozit dhe shtresën mes shuallit nga aramide (kevlar). Të veshura me material AIR Active 3D që është jashtëzakonisht i përshkueshëm nga avulli kështu që mundëson që lëkura të marrë frymë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja është anatomike dhe mund të hiqet dhe të ndërrohet. Ultra të lehta. Në dispozicion në version të thellë dhe të shkurtër. Madhësia 36-47 EN ISO 2345

  Bluzë Wurth LOGO

  819 RSD me TVSH-në
  _

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/4" dhe fishekëve me dorezë arpion, 34 copë

  096501434
  8 469 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave/arpion për kokë me vrimë MULTI. 5 llojet të ndryshme të pranimeve. Dorezë arpioni Zebra, kaçavidë, dy ekstensione me bita, nyje kardanike dhe futer me kokën që ndërrohet shpejt.

  Xhaketë piloti

  3 990 RSD me TVSH-në
  Pilot Xhaketë super praktike 3 në 1. Është bërë nga kombinimi i pambukut dhe poliesterit, mëngët hiqen me ndihmën e zinxhirëve të fshehur, kështu që mund të vishet si jelek. Ka disa xhepa funksionalë nga ana e jashtme dhe dy xhepa të brendshëm. Në pjesën e belit dhe në skajet e mëngëve është i vendosur shiriti elastik. Përthekimi bëhet përmes zinxhirit. Jaka dhe shtroja nga leshi mund të hiqen sipas nevojës. Xhaketa është e papërshkueshme nga uji dhe ofron mbrojte të mirë nga ndikimet atmosferike. Është në dispozicion në madhësi L deri XXXL

  Jogger Black O1 - atlete mbrojtëse

  5 990 RSD me TVSH-në
  Atlete pune Jogger Black me shkallë mbrojtëse O1 është e bërë nga kombinimi i lëkurës së kthyer mbrapshtë dhe tekstili. Astari i brendshëm është bërë nga tekstili i rehatshëm dhe i butë. Shtresa/shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shualli është bërë nga TPU - elastomer termoplastik i cili i jep këpucëve rezistencë ndaj temperaturave prej - 4c deri + 1C. Janë anti-rrëshqitëse, rezistente ndaj konsumimit dhe efekteve të vajit. Nuk përmbajnë pjesë metalike dhe janë krejtësisht METAL FREE. Posedojnë absorbues energjie në pjesën e thembrës.

  Azzurro O2 - atlete pune

  5 390 RSD me TVSH-në
  Atlete pune rezistente ndaj ujit të bëra nga materiali i veçantë PUTEK që është shumë ajrosëse dhe rezistent ndaj konsumimit. Të veshura me material AIR Active 3D që është jashtëzakonisht i përshkueshëm nga avulli kështu që mundëson që lëkura të marrë frymë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorsues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja është anatomike dhe mund të hiqet dhe të ndërrohet. Ultra të lehta. Madhësia 38-47 EN ISO 2345

  Xhaketë Softshell, SHARK

  3 690 RSD me TVSH-në
  -

  Xhaketë Softshell, GRIGIO

  3 990 RSD me TVSH-në
  Kjo xhaketë e dizajnit modern sportiv është bërë nga materiali i quajtur Softshell, që në përkthimin fjalë për fjalë do të thotë guaskë e butë. Ky material e ka marrë këtë emër për faktin se edhe pse është i hollë, siguron rezistencë të jashtëzakonshme ndaj depërtimit të erës me izolim të shkëlqyeshëm termik në të njëjtën kohë. Xhaketa gjithashtu ka shirita reflektues që ofrojnë dukshmëri më të madhe në dritën e zvogëluar të ditës. Ka mansheta të rregullueshme rreth mëngëve, dhe në pjesën e poshtme të xhaketës janë lidhëset me të cilat mund të rregulloni gjerësinë me qëllim të rehatisë ose rregullimit të depërtimit të ajrit

  Kabllo vazhduese BASIC, H05VV-F3G x 1,5mm2 me një lidhës

  0969940110
  2 090 RSD me TVSH-në
  -

  Kositëse elektrike me furça

  7 390 RSD me TVSH-në
  Modeli me shtyrje i kositëses elektrike me fuqi 1W është ideal për sipërfaqe më të vogla dhe mirëmbajtje të rregullt. Ka opsioni e rregullimit të 3 niveleve të lartësisë: 25/4/55 mm, ndërsa gjerësia e kositjes është 32 cm. Vëllimi i shportës është 35l. Në dorezë ka të integruar prizën.

  Lëkundëse kopshti, divan – ngjyrë bezhë

  FBL3
  9 190 RSD me TVSH-në
  -

  Maskë për një përdorim EAR-LOOP

  0899011001
  9,9 RSD me TVSH-në
  Maskë për përdorim të përgjithshëm në jetën e përditshme.

  Grigio S1P

  5 390 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse të bëra nga kombinimi i lëkurës kamoshi (antilopit) dhe najlonit. Kanë mbrojtësin kompozit dhe shtresën mes shuallit nga aramide (kevlar). Të veshura me material AIR Active 3D që është jashtëzakonisht i përshkueshëm nga avulli kështu që mundëson që lëkura të marrë frymë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja është anatomike dhe mund të hiqet dhe të ndërrohet. Ultra të lehta. Në dispozicion në version të thellë dhe të shkurtër. Madhësia 36-47 EN ISO 2345

  Bluzë Wurth LOGO

  819 RSD me TVSH-në
  _

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/4" dhe fishekëve me dorezë arpion, 34 copë

  096501434
  8 469 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave/arpion për kokë me vrimë MULTI. 5 llojet të ndryshme të pranimeve. Dorezë arpioni Zebra, kaçavidë, dy ekstensione me bita, nyje kardanike dhe futer me kokën që ndërrohet shpejt.

  Xhaketë piloti

  3 990 RSD me TVSH-në
  Pilot Xhaketë super praktike 3 në 1. Është bërë nga kombinimi i pambukut dhe poliesterit, mëngët hiqen me ndihmën e zinxhirëve të fshehur, kështu që mund të vishet si jelek. Ka disa xhepa funksionalë nga ana e jashtme dhe dy xhepa të brendshëm. Në pjesën e belit dhe në skajet e mëngëve është i vendosur shiriti elastik. Përthekimi bëhet përmes zinxhirit. Jaka dhe shtroja nga leshi mund të hiqen sipas nevojës. Xhaketa është e papërshkueshme nga uji dhe ofron mbrojte të mirë nga ndikimet atmosferike. Është në dispozicion në madhësi L deri XXXL

  Jogger Black O1 - atlete mbrojtëse

  5 990 RSD me TVSH-në
  Atlete pune Jogger Black me shkallë mbrojtëse O1 është e bërë nga kombinimi i lëkurës së kthyer mbrapshtë dhe tekstili. Astari i brendshëm është bërë nga tekstili i rehatshëm dhe i butë. Shtresa/shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shualli është bërë nga TPU - elastomer termoplastik i cili i jep këpucëve rezistencë ndaj temperaturave prej - 4c deri + 1C. Janë anti-rrëshqitëse, rezistente ndaj konsumimit dhe efekteve të vajit. Nuk përmbajnë pjesë metalike dhe janë krejtësisht METAL FREE. Posedojnë absorbues energjie në pjesën e thembrës.
  Mapa Pick and Go objekata

  Pick and Go objekti su posvećeni savetovanju i plasmanu robe ka pravnim licima, tj. našim ostalim kupcicma. U Pick & Go objektima širom Srbije možete da pogledate proizvode iz našeg širokog asortimana, konsultujete se sa Wurth stručnjacima i naručite robu koja brzo stiže na Vašuadresu.

  Pick and Go objekti su posvećeni savetovanju i plasmanu robe ka pravnim licima, tj. našim ostalim kupcicma. U Pick & Go objektima širom Srbije možete da pogledate proizvode iz našeg širokog asortimana, konsultujete se sa Wurth stručnjacima i naručite robu koja brzo stiže na Vašuadresu.