Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Tiplet për materialet në formë pllake dhe zbrazëtirat

  Popular products from category Tiplet për materialet në formë pllake dhe zbrazëtirat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Upa për pllakë gipsi W-GS (tip Z)

  36,56 RSD me TVSH-në
  Koristi se za sekundarna pričvršćivanja u gips-karton pločama i lakim građevinskim pločama. Ekonomično i brzo se postavlja jer nije potrebno prethodno bušenje i poseduje vrh za jednostavno centriranje. Izrađen je od cinka livenog pod pritiskom.

  Upa për pllakë gipsi W-GS (tip K)

  0903251
  29,58 RSD me TVSH-në
  Koristi se za sekundarna pričvršćivanja u gips-karton pločama i lakim građevinskim pločama. Ekonomično i brzo se postavlja jer nije potrebno prethodno bušenje i poseduje vrh za jednostavno centriranje. Izrađen je od ABS plastike

  Upa zgjeruese W-KH

  36,84 RSD me TVSH-në

  Upa metalike W-MH

  34,56 RSD me TVSH-në

  Dara për montim të upave W-MH

  090320
  8 190 RSD me TVSH-në
  Klešta namenjena za ugradnju metalnih tiplova za šuplji zid W-MH. Služi da raširi anker krila i učvrsti anker u podlozi.

  Upë e palosshme W-FK

  119 RSD me TVSH-në

  Upë e palosshme W-FK me kanxhë

  119 RSD me TVSH-në

  Upë e palosshme W-KD

  299 RSD me TVSH-në

  Tiplet për materialet në formë pllake dhe zbrazëtirat

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Elbrus jakna
  banner