Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shtrënguesit

  Popular products from category Shtrënguesit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Shtrënguesja me gomë STANDARD V2

  40,8 RSD me TVSH-në
  -

  Shtrënguesja me gomë ECO V1

  52,02 RSD me TVSH-në
  -

  Shtrënguesja me gomë SPIRO

  169 RSD me TVSH-në
  Fasheta metalike me gomë për bartjen e tubave të ventilimit

  Shtrënguesja me gomë STANDARD - R

  199 RSD me TVSH-në
  -

  Shtrënguesja Sprinkler FAST SLH

  67,32 RSD me TVSH-në
  Fasheta metalike për bartjen e tubave sprinkler të sistemeve kundër zjarrit me dy dado që mundësojnë montim të shpejtë dhe të lehtë. Ka miratimin VdS dhe FM

  Shtrënguesja Sprinkler STANDARD SLH

  45,9 RSD me TVSH-në
  Fasheta metalike për bartjen e tubave sprinkler të sistemeve kundër zjarrit, me konstruksion të thjeshtë. Ka miratimin FM dhe Ul.

  Shtrënguesja me veshin shtrëngues

  149 RSD me TVSH-në
  Fasheta metalike e profilit të ulët e bërë nga çeliku inoks A2, e menduar për përdorim në vendet me mungesë hapësire. Montim preciz edhe në vendet më kërkuese

  ZEBRA shtrënguesja, A4 DIN 3017

  159 RSD me TVSH-në
  Fasheta metalike e bërë krejtësisht nga çeliku inoks A4 për vendet me lëngje më kërkuese

  Fasheta metalike ZEBRA DIN3017

  56,1 RSD me TVSH-në
  Fasheta metalike me filetë precize asimetrike në mekanizmin për shtrëngim parandalon "kapërcime" gjatë shtrëngimit dhe lëshimit të vidhës.