Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  TIG

  Popular products from category TIG

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Aparat për saldim TIG 200 PULSE

  5952002200
  93 390 RSD me TVSH-në
  Aparat për saldim me frekuencë të lartë TIG është invertor i kontrolluar në mënyrë digjitale me teknologjinë më të fundit IGBT dhe modalitetin e pulsit me frekuencë të lartë. Është ideale për saldimin TIG të tubave dhe llamarinës së hollë prej çelikut inox. Ka opsionin e saldimit TIG DC, HF TIG DC pulse dhe REL. Teknologjia e fundit IGBT mundëson punë pa ndërprerje dhe gjatë variacioneve të mëdha të tensionit në rrjet, ndërsa vlera e vogël e rrymës referente mundëson punën në instalim me siguresë prej 2 amperë. Pajisja në modalitetin me frekuencë të lartë ka mundësinë e rregullimit të kohës së rrjedhës së gazit në fillim dhe ndërprerjen e harkut. Duke përcaktuar frekuencën e gjerësisë së impulsit, si dhe me rregullimin e rrymës së saldimit "të sipërme" dhe "të poshtme", mundësohet arritja e saldimit cilësor në llamarinë të hollë dhe tubat. Klasa e izolimit F mundëson funksionimin e komponentëve elektrikë deri në 155 gradë

  Aparat saldimi TIG200 AC/DC

  5952380201
  182 990 RSD me TVSH-në
  Aparati për saldim TIG 200 AC/DC është aparat me frekuencë të lartë me saldim pulsiv me veprimin TIG. Fjala është për inverterin e kontrolluar digjital me teknologjinë më të re IGBT dhe me regjimin me frekuencë të lartë pulsive të punës. Ideal është për saldimin TIG të llamarinave dhe të gypave të hollë prokrom dhe alumini. Ka mundësi saldimi të regjimit të punës TIG AC/DC, LIFT TIG dhe REL. Vlera e vogël e rrymës referente i mundëson punë në instalim me siguresën prej 20 amperësh. Aparati në regjimin me frekuencë të lartë të punës ka mundësi rregullimi të kohës së daljes së gasit në fillim dhe në ndërprerje të harkut. Me definimin e frekuencave të gjerësisë së pulsit, si dhe rregullimin e rrymës "të epërme" dhe "të poshtme" të saldimit mundësohet realizimi i saldimit kualitativ në llamarinat e holla dhe gypa. Klasa e izolimit F mundëson punën e komponenteve elektrike deri në 155°.