Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Vajrat motorike për automjete të udhëtarëve dhe automjete të lehta shërbyese

  Popular products from category Vajrat motorike për automjete të udhëtarëve dhe automjete të lehta shërbyese

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Triathlon Endurance III SAE 5W 30, HC vaj motorik

  746 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj motori me rezistencë të reduktuar, të klasës së lartë. Siguron rrjedhje adekuate të vajit në temperatura të ulëta. Optimal për motorët me benzinë dhe diesel, përfshirë makinat me një filtër grimcash për diesel në përputhje me standardin e gazrave të shkarkimit Euro IV. Përfshin standardet e Volkswagen, përveç motorëve R5 dhe V1 TDI para 6/26.

  Triathlon Performance SAE 5W 40 HC vaj motorik

  674 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj për të gjithë sezonin me rezistencë të zvogëluar. Redukton konsumin e vajit dhe karburantit dhe siguron rrjedhje më të shpejtë të vajit në motor. Optimal për motorët me benzinë dhe diesel me teknologji me shumë valvula dhe mbushës turbo. Veçanërisht i përshtatshëm për makinat Euro IV, me filtër grimcash bloze dhe për përdorim në makinat e pasagjerëve me gaz të lëngshëm (CNG/LPG).

  Triathlon Ultra SAE 10W 40

  476 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj motori me fërkim të ulët i prodhuar nga teknologjia moderne dhe përdorimi i aditivëve dhe përbërësve sintetikë. Vaji mund të përdoret gjatë gjithë vitit në motorët me benzinë dhe diesel të makinave të pasagjerëve, automjeteve të lehta, me dhe pa mbushës turbo dhe ftohje shtesë të ajrit

  Triathlon Universal SAE 15W 40

  440 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vaj motori për motorët me benzinë dhe diesel, me dhe pa mbushës turbo. Për lubrifikim optimal dhe jetëgjatësi të motorit. Karakteristikat e mira të mbrojtjes nga veshja dhe parandalimi i formimit të shtresave/depozitave të zeza. Konsumi i ulët i vajit, rezistenca ndaj plakjes dhe viskoziteti i qëndrueshëm në mënyrat e ndryshme të punës.

  Triathlon Universal HCDP SAE 20W 50

  0897120505
  78 020 RSD me TVSH-në
  "Plotëson specifikacionet: • ACEA A3/B4, E2 #5 • API SL/CF/CG-4 • Allison C-4 Caterpillar TO-2 MIL-L 2104 E MAN 271 MB 228.3 Periudha e ndërrimit: në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automjetit"

  Premium P SAE 5W 30,

  674 RSD me TVSH-në
  _

  Vajrat motorike për automjete të udhëtarëve dhe automjete të lehta shërbyese

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Min: 440 RSD Max: 78 020 RSD
  RSD440 RSD78020
  Elbrus jakna
  banner