Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  NSF paleta

  Popular products from category NSF paleta

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  NSF LMS-fluid lubrifikues indus. ushqimore, 400ml

  0893107001
  2 990 RSD me TVSH-në
  MS FLUID është lubrifikues i sigurtë fiziologjik në bazë të vajit të parafinës. Ky lubrifikues me viskozitet dhe pa ngjyrë zvogëlon rezistencat dhe fërkimet, gjatë mbron nga korozioni, depërtimet e ujit dhe pluhurit. Mund të përdoret në hapësirat ku prodhohen apo deponohen prodhimet ushqimore. Ky mjet i parrezikshëm nuk rrezikon shëndetin dhe mund të zbatohet në vendet me qasje të vështirë. Mjeti është pa shije dhe erë dhe nuk përmban AOX dhe silikon.

  MULTI PLUS vaj për mirëmbajtje, 400 ml

  0893056
  2 490 RSD me TVSH-në
  MULTI PLUS është mjet sintetik, fiziologjik, i sigurtë me shumë dedikime për zbatimin e gjërë që depërton dhe e zbërthen korozionin dhe mbron nga korozioni, uji dhe pluhuri. Mund të përdoret në hapësirat ku prodhohen apo deponohen prodhimet ushqimore. Ky mjet i sigurtë është i përshtatshëm në mjediset e ndjeshme fiziologjike dhe ekologjike. Mund të përdoret në bazamentet e shëndritshme duke mos lënë gjurmë pas veti. Nuk pëmban rrëshira, acide, vaj të bardhë dhe mineral, si dhe as materiet sikur Xi, Xn, F, F+,N

  MULTICLEAN, 400ml

  08901096
  1 890 RSD me TVSH-në
  MULTICLEAN është mjet për pastrim dhe lubrifikim të përkohshëm në zonat e ndjeshme fiziologjike dhe ekologjike. Mund të përdoret në hapësirat ku prodhohen apo deponohen prodhimet ushqimore. Ky mjet ofron punë pa rrezik me veçori të shkëlqyeshme pastrimi, heqje të yndyrës dhe largimit të vajrave, shtresave nga rrëshira dhe mbeturinat e silikonit. Posedon kompatibilitet të mirë me materialet e ndryshme dhe nuk përmban materie dëmtuese siç janë F+, F, N, Xi, aceton, silikon dhe AOX.

  Lëng silikoni, për industri ushqimore, NSF, 400ml

  0893221000
  1 990 RSD me TVSH-në
  SILIKON FLUID është spreji sintetik dhe fiziologjik i sigurtë me shumë dedikime për përdorim universal, e mund të përdoret edhe në hapsirat ku prodhohen apo deponohen prodhimet ushqimore. Eviton prishjen, fishkëllimën dhe paraqitjen e rezistencës në lidhje që trajtohen me këtë mjet. Ky prodhim është i sigurtë për shëndetin e njerëzve, nuk ka ngjyrë dhe mund të përdoret në vende të ndryshme. Refuzon lagështinë dhe mbron pjesët e gomës nga ngrirja.

  Vaj lubrifikues në sprej për përdorim në industri ushqimore, 300 ml

  08931071
  3 790 RSD me TVSH-në
  UNIT dadoja e përpunuar nga çeliku i zinguar kaltër i pasivizuar. Zbatohet në dru dhe materialet nga druri, e posaçërisht është e përshtatshme te përpunimi i mobiljeve.

  Graso-yndyrë universale për lubrifikim III, 400 gr.

  0893107002
  3 090 RSD me TVSH-në
  Yndyra e bardhë sintetike e kualitetit të lartë për lubrifikim mbron nga paraqitja e papastërtisë, ujit, pluhurit dhe korozionit. Eviton paraqitjen e saldimit të ftohët dhe ka veçori të mira të zaptimit. Eshtë rezistente ndaj presionit të madh falë aditivit EP të cilin e posedon. Nuk përmban silikon, rrëshira dhe acide.

  Graso-yndyrë universale për lubrifikim IV, 400 gr.

  0893107003
  3 290 RSD me TVSH-në
  Yndyra shumëdedikuese për lubrifikim mund të përdoret në hapësirat ku prodhohen apo deponohen prodhimet ushqimore. Kjo yndyrë sintetike e kualitetit të lartë është rezistuese ndaj presionit të lartë fal aditivit EP, eviton paraqitjen e saldimit të ftohtë dhe mbron nga korozioni, pluhuri, depërtimi i ujit apo papastërtisë. Yndyra nuk përmban rrëshira, acide dhe silikon.