Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Sprejet silikon

  Popular products from category Sprejet silikon

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Silikon sprej, 500ml

  0893221
  1 690 RSD me TVSH-në
  Spreji i silikonit gjatë mbron dhe izolon pjesët plastike, nga goma dhe pjesët metalike në pjesët e brendshme dhe të jashtme të automjetit. Me përdorimin e sprejit nga silikoni, pjesët plastike të automjetit fitojnë elasticiltet dhe shkëlqim, pjesët nga goma ruajnë elasticitetin, nuk ngjiten dhe nuk ngrihen. Implenjon pëlhurën e kulmeve lëvizëse në automjete, nuk e tërheq pluhurin, mbron kontaktet elektrike, eviton fishkëllimën e dy materialeve të ndryshme gjatë kontaktit, nuk lë njolla. Pakoja transportuese 12 copë.

  Silikon sprej, 5l

  12 090 RSD me TVSH-në
  Spreji i silikonit gjatë mbron dhe izolon pjesët plastike, nga goma dhe metalike në pjesët e brendshme dhe të jashtme të automjetit, vepron në mënyrë antistatike dhe mbron kontaktet elektrike nga lagështia. Me përdorimin e këtij mjeti, pjesët plastike të automjetit fitojnë elasticiltet dhe shkëlqim, derisa pjesët nga goma ruajnë elasticitetin, nuk ngjiten dhe nuk ngrihen. Poashtu përdoret për lubrifikimin e frerëve të karrigeve, kulmeve të lëvizshme, mekanizmave të rrypave të sigurisë duke mos lënë njolla pas veti.

  Yndyrë silikoni në sprej, mbrojtëse nga uji, 500ml

  0893223
  2 790 RSD me TVSH-në
  Yndyra e bardhë nga silikoni në sprej është yndyrë lubrifikuese elektroinstaluese që mbron nga lagështia dhe krijimi i korozioneve. Posedon fuqi të mirë të ngjitjes në të gjitha sipërfaqet, elektrorezistencë shumë të mirë si dhe rezistencë ndaj temperaturës prej -40° deri në +300°. Ky mjet përdoret për mbrojtjen dhe lubrifikimin e ndërprerësve elektrik dhe kabllove, bravave në derë, civijave, frenave, pjesëve lëvizëse të mobiljeve.

  Silikon sprej për kallëpe, 400ml

  619 RSD me TVSH-në
  Spreji i silikonit për lirimin e kallupit përdoret special në prodhimin e mjeteve nga plastika. Ky mjet gjatë ndanë kallupet falë formimit të shtresës stabile mbrojtëse. Nuk është ngjitës dhe ka veçori të lubrifikimit. Ky sprej përdoret edhe si mjet ndihmës gjatë montimit, në shkrirjet e injektuara nga metali, shinat plastike dhe frenat, gomat zaptive, gypat prej gome... Pakoja transportuese 12 copë.

  Sprej për kallëpe, me silikon, 600ml

  0890510006
  539 RSD me TVSH-në
  Spreji për kallupe me silikon dedikuar për plastikën termo dhe duro, lehtë i ndan të shkrirat prej metali nga kallupi. Ky sprej i parrezikshëm fiziologjikisht ofron mundësinë e përpunimit të mëvonshëm të pjesëve të përpunuara nga plastika me shtypje, ngjyrosje dhe metalizim. Pothuajse plotësisht eliminon prodhimet e dëmtuara, lehtë lahet nga sipërfaqja ku ka qenë dhe ka mundësinë e zbatimit në temperatura deri në 120°. Pakoja transportuese 24 copë.

  Solucion për pastrim-heqje të silikonit, 1 lit.

  0893222
  1 490 RSD me TVSH-në
  Mjeti për heqjen e silikonit përdoret për pastrim profesional dhe heqje të yndyrës të të gjitha papastërtive si dhe mbetje të silikonit para ngjitjes dhe lyerjes me llak. Posedon karakteristika shumë të mira të pastrimit të plastikës, ka fuqi të madhe pastrimi dhe kohëzgjatje të gjatë. Ky pastrues intenzivisht depërton në strukturën e sipërfaqes së jashtme dhe krijon bazament më të mirë tek lyerja e mëvonshme me llak.