Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Elektro mašine

  Popular products from category Elektro mašine

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Električna ubodna testera STP 65 CLASSIC

  5717064010

   

  Veoma stabilna radna ploča izdržava rad i u najtežim uslovima.

  Komapaktan, lagan dizajn sa malim obimom drške omogućava optimalnu kontrolu testere. LED svetlo omogućava rad u tamnijim prostorima.

  Napon: 220-230V

  Frekvencija: 50/60Hz

  Snaga: 550W

  Brzina bez opterećenja: 1000-2800 o/min

   

   

  Mulli për kënd elektrike, 2000W, EAG 20-230

  5717008010
  Guri i fortë retifikues këndor me dorzë antivibruese për punë komfore pa lodhje shtesë. Makina ka rotor të mbrojtur nga pluhuri dhe mbeturinat, shtretërit e së cilës janë në shtëpizën e gomës për shkak të evitimit të "saldimit" të shtratit në shtëpizë kur

  Makina shpuese vibruese elektrike EDI 13-K

  5717001011
  Makina retifikuese, e fortë dhe kompakte me vibracione të lehta me forcë 650 W, është karakteristike me shpuarjen e saj të shpejtë dhe afatin e gjatë të punës. Posedon futerin e instaluar të shpejtë metalik ROHM. Kjo makinë ka dy regjime të punës- shpuarj

  Tocilla aksiale elektrike, 710W

  07025200
  Modeli: GS 700-E Guri retifikues elektrik, aksial, i fortë e njëkohësisht i lehtë dhe kompakt, është ideal për punët e grryerjes dhe retifikimit. Makina ka shkyçje të sigurisë - kur është e mbyllur, furnizimi me rrymë automatikisht ndërpritet. Poashtu ka

  Tocilla aksiale elektrike, 710W

  07025210

   

  Snaga - 710 W

  Izlazna snaga - 430 W

  Masa - 1,9 kg

  Klasa zaštite - II

  Dužina kabla - 4 m

  Otvor za čauru - 6 mm

  Dimenzije - 425 x 60 x 57 mm

  Broj obrtaja u praznom hodu - 10.000-30.500 o/min

  Çekiqi elektrik pneumatik MH 11 XE

  07025721
  Cekani goditës SDS-max me dorëzën për rregullim elektronik të forcës së goditjes, që mund të zvogëlohet apo të rritet deri te maksimal 23 J me rrotullimin e thjeshtë të rrotës për rrotullim. Makina ka 12 pozicione të mundshme të daltës të cilat mund të mb

  Çekiqi elektrik pneumatik MH 16- XE

  07025751
  Cekani elektro-pneumatik për punët më kërkuese të gdhendjes dhe depërtimit. Forca e madhe e goditjes mundëson përparim shumë të shpejtë në punë dhe deri në 13 ton material të thyer gjatë ditës. Shtëpiza e fortë është e konstruktuar ashtu që i përballon ed

  Çekiqi elektrik pneumatik- makinë shpuese BMH 32-XE

  07025432
  Makina shpuese dhe cekani jashtëzakonisht të fortë me SDS-plus dorëzën për mjet, për gdhendje dhe shpuarje në beton, përmasa deri 32mm. Forca e madhe e goditjes prej 4.2 J siguron rezultat të njejtë të shpuarjes me shpenzim më të vogël të kohës. Makina ka

  Sharra cirkulare elektrike 1100W, 190mm, ECS 1100

  5717020010
  Sharra elektrike cirkulare me thellësi prerjeje deri në 67mm. Pesha e vogël dhe dizajni ergonom mundësojnë manipulim të thjeshtë, derisa me ndihmën e pllakës themelore nga alumini bëhet kontrollimi preciz i prerjes. Mekanizmi i mbylljes së boshtit siguron

  Makina elektrike për politurë 1200W, 190mm, ECS 1100

  5717010010
  Makina e fortë për politurë me dorzën D e cila nuk rrëshqet për punë më praktike dhe komfore. Makina ka sistem për absorbim të vibracionit në dorzë. Poashtu ka edhe potenciometër për ndryshimin e numrit të rrotullimeve, çka i jep mundësi për politur të ma

  Sharra stabile elektrike për metal MMS 2300

  5717013010
  Sharra elektrike stabile për çelik, inox, alumin, bakër dhe plastikë. Kjo makinë ka shkallë të lartë të sigurisë falë ndërprerësit për siguri i cili pamundëson startin e rastësishëm të makinës dhe mbrojtësin e sigurisë i cili mbulon vendin e prerjes dhe m

  Feni elektrik industrial HLG2000P

  0702202001
  Feni i lehtë i dorës me spektrin e gjërë të dedikimeve. Ka ekranin LCD të përshtatshëm për temperaturat e paradefinuara dhe regjimin e qarkullimit të ajrit. Nxehësi i qëndrueshëm keramik siguron afat më të gjatë të punës së fenit dhe ndjeshmëri më të vogë

  Elektro mašine