Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  products.tags.productstaggedwith

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Kositëse me bateri FLMA36V

  FLMA36V
  23 990 RSD me TVSH-në
  Kositëse me bateri, ECO, e e cila me performancat e saj mund t’u përgjigjet të gjitha sfidave që hasni gjatë mirëmbajtjes së sipërfaqeve tuaja të gjelbra. Bateria prej 36V dhe 4Ah siguron fuqi të shkëlqyeshme kositëse, ndërsa zgjatja e baterisë gjysmë ore, si dhe mbushja e shpejtë e saj (4 min) rrisin efikasitetin. Ka opsionin 5 shkallësh për rregullimin e lartësisë së kositjes (2-7 mm), ndërsa gjerësia e prerjes është 46cm. Shporta për bari ka vëllimin prej 5 l. Rrotat e mëdha me dimensione 15/2 mm sigurojnë lëvizje të lehtë në çdo terren.

  Kositëse elektrike F1600EI

  F1600EI
  17 690 RSD me TVSH-në
  Ky model nga grupi i kositëseve elektrike shtytëse ka fuqi maksimale prej 16W dhe është menduar për sipërfaqe deri në 8m2. Për ata që i duan gjërat deri në përsosmëri, ky model është zgjedhja e duhur sepse ofron mundësinë e rregullimit të lartësisë së kositjes në 5 variante të ndryshme (2-65 mm). Gjithashtu, gjerësia e kositjes është më e madhe se tek kositëset e tjera elektrike që është 38 cm. Vëllimi i shportës së barit është 5l. Si të gjitha modelet tona, ajo ka prizë të integruar në dorezë. Motori është me induksion.

  Kositëse elektrike me furça

  7 390 RSD me TVSH-në
  Modeli me shtyrje i kositëses elektrike me fuqi 1W është ideal për sipërfaqe më të vogla dhe mirëmbajtje të rregullt. Ka opsioni e rregullimit të 3 niveleve të lartësisë: 25/4/55 mm, ndërsa gjerësia e kositjes është 32 cm. Vëllimi i shportës është 35l. Në dorezë ka të integruar prizën.

  Kositëse motorike FLM460K

  FLM460K
  29 990 RSD me TVSH-në
  Kositësja motorike me shtyrje, e cila rekomandohet për terrene me madhësi deri në 11 m2, ka gjerësi të kositjes 46 cm dhe opsionin 6 shkallësh të rregullimit qendror të lartësisë së kositjes nga 2.5 në 7.5 cm, gjë që e bën atë zgjedhje ideale për çdo oborr. Fuqia e lartë e motorit katër-taktësh, me vëllim 139cc, siguron kositje të besueshme. Ajo mbledh barin e prerë në një shportë me vëllim prej 65L. Ky model ka shtëpizë metalike me konektor të instaluar fabrikisht për vetë-shpërlarje. Rrotat e përparme tek ky model janë me diametër 7 "dhe ato të pasmet 8"

  Kositëse motorike FLM461SK

  FLM461SK
  35 190 RSD me TVSH-në

  Kositëse motorike FLM51010BS

  FLM51010BS
  34 990 RSD me TVSH-në
  Kositësja me shtyrje që është shumë e lehtë për t’u përdorur, gjë që mundëson që shtëpia juaj të ketë lëndinë të përsosur gjatë gjithë sezonit. Është e besueshme dhe rekomandohet për sipërfaqe të kositjes deri në 11m2, ka opsionin e rregullimit të 3 niveleve të lartësisë së kositjes. Gjerësia e kositjes së këtij modeli është 51 cm. Ka motor katër-taktësh të markës B&S, me vëllim 125cc. Shtëpiza është metalike, me dimensione 2 ”. Rrotat, të përparme me madhësinë 7 " dhe të pasmet të madhësisë 1" me kushineta e bëjnë shumë më të lehtë manovrimin me kositësen. Ajo e hedhë anash barin e kositur, por kjo kositëse ka gjithashtu mundësinë e skermimit të barit.