Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  AIMONT

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Avanger S3

  8 290 RSD me TVSH-në
  Këpucë të thella, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga materiali i veçantë PUTEK që është shumë ajrosës dhe rezistent ndaj konsumimit. Të veshura me material 3D i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe me ajrosje. Mbrojtësi Light plus – nga polimeri. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibël dhe i lehtë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja VENTO PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. Madhësia 35-47 EN ISO 2345.

  Blaze S3

  11 090 RSD me TVSH-në
  Këpucë të thella, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga materiali i veçantë PUTEK që është shumë ajrosës dhe rezistent ndaj konsumimit. Të veshura me material OVER DRY i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe me ajrosje. Mbrojtësi ALU LITE – nga alumini me membranë që merr frymë. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibil dhe i lehtë. Shualli është bërë nga shkuma e butë E-TPU infinergy, i rehatshëm për mbathje edhe për një periudhë më të gjatë kohore, rezistent ndaj konsumimit, vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shualli VIGORX rikthen energjinë dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. Shtroja COMFORT PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. Madhësia 37-48 EN ISO 2345

  Havoc S3

  7 890 RSD me TVSH-në
  Këpucë të shkurtëra, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga materiali i veçantë PUTEK që është shumë ajrosës dhe rezistent ndaj konsumimit. Të veshura me material 3D i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe me ajrosje. Mbrojtësi Light plus – nga polimeri. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibël dhe i lehtë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja VENTO PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. Madhësia 35-47 EN ISO 2345

  Invader S1P

  7 390 RSD me TVSH-në
  Këpucë të shkurtëra mbrojtëse, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga lëkurë kamoshi (antilopi) rezistente ndaj konsumimit. Të veshura me material 3D i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe me ajrosje. Mbrojtësi Light plus – nga polimeri. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibël dhe i lehtë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja VENTO PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. METAL FREE. Madhësia 38-47 EN ISO 2345

  Oxygen S1P

  10 290 RSD me TVSH-në
  Këpucë të shkurtëra mbrojtëse, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga lëkurë kamoshi të veçantë (antilopi), të butë me tekstil rrjetë me ajrosje. Të veshura me material OVER DRY i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe prozračan. Mbrojtësi ALU LITE – nga alumini me membranë që merr frymë. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibël dhe i lehtë. Shualli është bërë nga shkuma e butë E-TPU infinergy, i rehatshëm për mbathje edhe për një periudhë më të gjatë kohore, rezistent ndaj konsumimit, vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shualli VIGORX rikthen energjinë dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. Shtroja COMFORT PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. Madhësia 35-47 EN ISO 2345

  Shrike S3

  7 890 RSD me TVSH-në
  Këpucë të shkurtëra mbrojtëse, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga lëkura NABUK, rezistente ndaj konsumimit. Të veshura me material 3D i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe ajrosës Mbrojtësi Light plus – nga polimeri. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibël dhe i lehtë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja VENTO PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. METAL FREE. Madhësia 38-47 EN ISO 2345

  AIMONT

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Min: 7 390 RSD Max: 11 090 RSD
  RSD7390 RSD11090
  Elbrus jakna