Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Sharrat

  Popular products from category Sharrat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Sharrë motorike benzini, 45cc

  F1818
  9 990 RSD me TVSH-në
  Benzinska testera namenjena za sečenje drva.Uz nju se dobija jedan fabrički mač. Ide na mešavinu koja se pravi kombinacijom bezina i 2T ulja u odnosu 40:1. Jednostavna i pouzdana za rukovanje težine 7,9kg.

  Sharrë motorike benzini Oregon, 45cc

  F1818P
  15 990 RSD me TVSH-në
  Benzinska testera namenjena za sečenje drva. Dobijaju se dva mača: fabrički i Oregon mač. Ide na mešavinu koja se pravi kombinacijom bezina i 2T ulja u odnosu 40:1. Jednostavna i pouzdana za rukovanje težine 7,9kg.

  Sharrë elektrike 2000W

  FARM20E
  9 690 RSD me TVSH-në
  Sharrë motorike me fuqi 2W me manovrim optimal dhe pozicion ergonomik të dorezës. Karakterizohet me kapacitet të madh prerës, si dhe me përdorim të thjeshtë. Është ideale për punët në amvisëri dhe mjeshtrit pasi peshon vetëm 5.7 kg. Mundëson zëvendësim dhe montim shumë të lehtë të zinxhirit. Zë hapësirë minimale.

  Sharrë motorike benzini Oregon, 52cc

  F2218P
  17 990 RSD me TVSH-në
  Sharrë motorike me benzinë Oregon me motor 2-taktësh peshon 7.9 kg, gjë që e bën atë ideale për mjeshtrit. Mundëson startin e menjëhershëm me tërheqje të këmbëzës, mirëmbajtje minimale dhe nivel shumë të ulët të zhurmës.

  Sharrë motorike benzini, 52cc

  F2218
  12 290 RSD me TVSH-në
  Sharrë motorike me benzinë, 52cc me motor 2-taktësh dhe ftohje të ajrit është ndër më të mirat në treg. Ka një sistem të ndezjes së motorit Easy Start, si dhe frena automatike që rrisin sigurinë në punë. Peshon 7.9 kg dhe mund të përdoret si në kushte të jashtme ashtu edhe ato të zanatit.

  Sharrë elektrike për prerjen e degëve

  F710E
  10 490 RSD me TVSH-në
  Sharrë elektrike për degë që do ta bën më të lehtë prerjen e druve pa përdorimin e shkallëve. Është ideale për përdorim në pemëtari dhe hortikulturë, pasi mundëson lartësi prerjeje deri në 4.5 m.

  Triathlon FARM Vaj zinxhiri, 1l

  5897057001
  319 RSD me TVSH-në
  _