Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  WORKSHOPR

  WORKSHOPR

  POWERED BY WURTH

  S obzirom na to da veliki broj profesionalaca u Srbiji za određene poslove koristi hobi alat, Wurth tim je razvio proizvode koje krase dobre performanse i kvalitet, kao i prihvatljiva cena. Koristeći Workshopr powered by Wurth artikle svaki korisnik može očekivati standradne performanse za povremene ili jednokratne poslove, uz prepoznatljiv inovativni dizajn, kvalitetnu podršku i razvijenu servisnu mrežu.

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Aparat për saldim MIG160 WORKSHOPER

  WAZM1
  36 990 RSD me TVSH-në
  Pajisje digjitale për saldim me procedurën MIG/MAG i REL (MMA) me ndihmën e teknologjisë moderne IGBT, e cila mundëson funksionim të qëndrueshëm përkundër ndryshimeve të tensionit në rrjetin elektrik. Lidhës Euro dhe dorëz Binzel MB 15 AK me gjatësi 3m si pjesë standarde e blerjes. Shtuesi i integruar i telit mundëson përdorimin e rrotullës/mbështjellës prej 5 kg me diametër maksimal të telit .8 mm. Mundësia e punës me tel të mbushur në opsionin NO GAS. Lidhja Euro dhe dorëza Binzel MB 15 AK me gjatësi 3m si pjesë standarde gjatë blerjes. Pajisja kërkon lidhje njëfazore, ku vlera e vogël referente e rrymës mundëson punë në instalim me siguresë prej 16A. Pajisja vjen pa kabllon e elektrodës.

  Aparat për saldim REL 160 WORKSHOPER

  WAZR1
  19 990 RSD me TVSH-në
  Pajisje digjitale për saldim me procedurën REL (MMA) me ndihmën e teknologjisë moderne IGBT, e cila mundëson funksionim të qëndrueshëm përkundër ndryshimeve të tensionit në rrjetin elektrik. Pajisja karakterizohet nga funksionalitetet Arc Force, Hot Start dhe Anti Stick, falë të cilave është arrihet ndezja me lehtësi e elektrodës, mirëmbajtja më e thjeshtë e harkut dhe moslejimi që elektroda të ngjitet në objektin e punës gjatë saldimit. Është lehtësisht e lëvizshme falë dimensioneve të saj të vogla dhe peshës prej vetëm 3 kg. Pajisja kërkon lidhje njëfazore, ku vlera e vogël referente e rrymës mundëson punë në instalim me siguresë prej 16A.

  Shkumë Workshopr për pistoletë, 750ml

  483 RSD me TVSH-në
  Shkumë PUR një-komponentësh për instalimin e kornizave të dyerve dhe dritareve, si dhe për mbushjen dhe izolimin e hapjeve. Siguron izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistente ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe kimikateve të shumta. Ngjitet mirë në beton, mermer, gur, dru, PVC të fortë dhe metal, nuk ngjitet për silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme. Aplikohet duke përdorur pistoletën. Vëllimi 75ml

  Shkumë pur në sprej Workshopr, 300ml

  336 RSD me TVSH-në
  _

  Shkumë pur Workshopr në sprej, 750ml

  408 RSD me TVSH-në
  Shkumë PUR një-komponentë për instalimin e kornizave të dyerve dhe dritareve, si dhe për mbushjen dhe izolimin e hapjeve. Siguron izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistente ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe kimikateve të shumta. Ngjitet mirë në beton, mermer, gur, dru, PVC të fortë dhe metal, nuk ngjitet për silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme. Aplikohet duke përdorur tubin

  Troko elektrike për mure

  WBZ750E
  21 990 RSD me TVSH-në
  Namenjena je za unutrašnje radove renoviranja enterijera kao što su brušenje zidova, plafona, uklanjanje ostataka tapeta, boje, maltera. Poseduje snažni motor od 750W, prečnik brusnog diska od 215mm. Dužina celog uređaja je 1200/1800mm i teži 6,5kg. Dužina uređaja se prilagođava podesivom rškom sa ergonomskim drškama radi lakog korišćenja. Regulisanjem brzine se prilagođava površinama koje obrađuje. Uz uređaj se prilikom isporuke dobija i vreća za prašinu kao i po 2 komada brusnih papira sledeće granulacije: P150/P180/P240.