Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Setet e mbjellësve

  Popular products from category Setet e mbjellësve

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/4" dhe fishekëve shumëfunksionale me dorezë arpion, 23 copë

  09651123
  4 909 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave-kokë për arpion me vrimë MULTI. 5 lloje të ndryshme të mandrinave. Dorezë arpion Zebra, dy ekstensione me bita.

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/2" për shumë qëllime me dorezë arpion, 23 copë

  096513023
  9 590 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave-kokë për arpion me vrimë MULTI. 5 lloje të ndryshme të mandrinave. Dorezë arpion Zebra, dy ekstensione me nyje kardanike.

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/4" dhe 3/8" me dy doreza arpion, 35 copë

  09651735
  16 490 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave-kokë 6 këndor, 1/4" dhe 3/8", me dy Dorëza arpioni Zebra, nyje kardanike dhe ekstensionet.

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/4" dhe fishekëve me dorezë arpion, 34 copë

  096501434
  8 469 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave/arpion për kokë me vrimë MULTI. 5 llojet të ndryshme të pranimeve. Dorezë arpioni Zebra, kaçavidë, dy ekstensione me bita, nyje kardanike dhe futer me kokën që ndërrohet shpejt.

  Set REDLINE i çelësave-kokave për arpion 6-këndore me dorezë arpion, 34 copë

  576311341
  4 990 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave-kokë 6 këndor, me bita, arpion Redline, kaçavidë, dy ekstensione dhe nyje kardanike

  Setet e mbjellësve

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Elbrus jakna
  banner