Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Të tjerat

  Popular products from category Të tjerat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Pastrues për sipërfaqe PVC

  089210010
  1 690 RSD me TVSH-në
  Mjeti i dedikuar për pastrimin e profileve PVC. Shpejtë thahet dhe nuk përmban komponimet me hidrokarburet me klor dhe aromatike.

  Solucion për pastrim të profileve prej alumini

  0892130030
  2 090 RSD me TVSH-në
  Mjeti për pastrimin e profileve nga alumini, si dhe për PVC e fortë. Shumë mirë heqë mbetjet e ngjitësit nga filmat mbrojtës, shenjat e shkumësit nga dylli, goma dhe papastërtitë tjera.