Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Makinat pneumatike dhe instalimi

  Popular products from category Makinat pneumatike dhe instalimi

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Pneumatski multi-sekač DMS2

  07038621

   

  Snažna mašina koja se koristi za skidanje zalepljenih auto stakala, kod poslova sečenja delova karoserije na vozilima kao i prilikom brušenja uglova i ivica. 

  Isporučuje se u koferu, zajedno sa zauljivačem i sistemom za izduvavanje vazduha.

   

  PU crevo za vazduh

   

  PU creva za vazduh prečnika 9mm i 13 mm.

  Crevo dužina 25 metara.

   

  PVC crevo za vazduh

   

  Elastično PVC crevo male težine i visoke mehaničke čvrstoće.

  Otporno na udarce i gaženje, kao i na ulja i benzin. Idealno rešenje za radionice i gradilište.

   

  Wurth standard pripremna grupa za pneum. 1/2"

  069910112

  Obezbeđivanjem konstantnog protoka i pritiska vazduha, uz efikasno uklanjanje nečistoća i pravilnim zauljavanjem, postiže se duži radni vek alata uz ispoljavanje masksimalnih performansi.

  Mulli pneumatike aksiale DSG 25

  07032300
  Makina retifikuese aksiale e zhvilluar special për kërkesa posacërisht të rënda me rezerva të mëdha të forcës. Makina retifikuese e ka mundësinë e rregullimit të nr. të rrotullimeve. Shtëpiza kompakte me gomë e makinës me vibracione të zvogëluara mundëson

  Tela pneumatike për stapler DKG 416

  07035480
  Teli i fortë për stapler me shurdhuesin e integruar të zhurmës. Aktivizuesi i makinës ka mbyllje sigurie për shkak të evitimit të aktivizimit të rastësishëm. Fal shtëpizës nga magneziumi mjeti ka peshë të vogël, çka mundëson punë të rehatshme.

  Gidore pneumatike DRS 1/2"

  07038120

   

  Masa - 1.16 kg

  Prihvat alata - 1/2"

  Radni pritisak - 6,3 bar

  Protok vazduha - 110 l/min

  Moment pritezanja - 40 Nm

  Navoj za priključnu spojku - 1/4''

  Minimalni prečnik creva - 9mm

  Gidore pneumatike DRS 1/4"

  07038140

   

  Masa - 0,5 kg

  Prihvat alata - 1/4"

  Moment pritezanja - 40 Nm

  Radni pritisak (bar) - 6.3 bar

  Navoj za priključnu spojku - 1/4''

  Minimalni prečnik creva - 6mm

  Prosečna potrošnja vazduha - 90 l/min

  Gidore pneumatike DRS 3/8"

  07038380

   

  Masa - 0,5 kg

  Prihvat alata - 3/8"

  Navojni priključak - 1/4''

  Moment pritezanja - 40 Nm

  Radni pritisak (bar) - 6.3 bar

  Potrošnja vazduha - 90 l/min

  Minimalni prečnik creva - 6mm

  Mulli këndore pneumatike DSW 22

  07032310
  Guri retifikues këndor kompakt me mundësi të rregullimit të numrit të rrotullimeve. Shtëpiza e makinës e mbuluar me gomë me vibracion të zvogëluar mundëson punë të rehatshme. Lidhja për ajër të komprimuar mund të sillet, çka pamundëson përzierjen e zorrës

  Mulli këndore pneumatike DWS 115 PLUS

  07038550

   

  Masa - 1,6 kg

  Navojni priključak - 1/4''

  Max prečnik ploče - 115 mm

  Potrošnja vazduha - 113 l/min

  Min prečnik dovodnog creva - 9 mm

  Mulli këndore pneumatike DWS 125

  07038570
  Makina retifikuese këndore e fortë me motor të fortë me performanca të larta. Dhëmbëzorët e pjerrtë në kokën e makinës retifikuese sigurojnë transmetim më të madh të forcës dhe punë me më pak vibrim. Siguresa e shpejtësisë pengon shpejtësinë më të madhe n

  Makinat pneumatike dhe instalimi