Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shtojcat

  Popular products from category Shtojcat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Magnetizues për fishekë dhe kaçavida

  57153500
  249 RSD me TVSH-në
  Praktik dhe i lehtë për t'u përdorur, i përshtatshëm për të gjitha llojet e kaçavidave dhe bitave.

  Fishek PH2 me kufizues për gips, 1/4", L25mm

  5614176750
  149 RSD me TVSH-në
  Bit PH2 me kufizues gips. I projektuar dhe dizajnuar posaçërisht për montimin e pllakave gips-karton. Kufizuesi parandalon përdredhjen e vidhës mbi nivelin e vijës së materialit, duke parandaluar kështu aktivitete shtesë të përpunimit përfundimtar të materialit dhe duke kursyer kohë.

  Fishek i përdredhur PH2, 1/4",L25mm

  5614100300
  129 RSD me TVSH-në
  Bit me përdredhje me pjesë të përdredhur posaçërisht të dizajnuar për bartje më të mirë të presionit dhe forcës. Bit më afatgjatë, qëndrueshmëri tre herë më e madhe në krahasim me bitin standard. Përputhje më e mirë në kokën e vidhës dhe presion më i vogël në kokën e vidhës, gjë që parandalon dëmtimin e vetë vidhës.

  Fishek i përdredhur PZ1, 1/4",L25mm

  5614100401
  129 RSD me TVSH-në
  Bit me përdredhje me pjesën të përdredhur posaçërisht të dizajnuar për bartje më të mirë të presionit dhe forcës. Fishek më afatgjatë, qëndrueshmëri tre herë më e madhe në krahasim me fishekun standard. Përputhje më e mirë me kokën e vidhës dhe presion më i vogël në kokën e vidhës, gjë që parandalon dëmtimin e vetë vidhës.

  Fishek i përdredhur PZ2, 1/4",L25mm

  5614100402
  129 RSD me TVSH-në
  Bit me përdredhje me pjesën të përdredhur posaçërisht të dizajnuar për bartje më të mirë të presionit dhe forcës. Bit më afatgjatë, qëndrueshmëri tre herë më e madhe në krahasim me Bitun standard. Përputhje më e mirë me kokën e vidhës dhe presion më i vogël në kokën e vidhës, gjë që parandalon dëmtimin e vetë vidhës.

  Fishek i përdredhur PZ3, 1/4",L25mm

  5614100403
  129 RSD me TVSH-në
  Bit me përdredhje me pjesën të përdredhur posaçërisht të dizajnuar për bartje më të mirë të presionit dhe forcës. Bit më afatgjatë, qëndrueshmëri tre herë më e madhe në krahasim me Bitun standard. Përputhje më e mirë me kokën e vidhës dhe presion më i vogël në kokën e vidhës, gjë që parandalon dëmtimin e vetë vidhës.

  Fishek 1/4', PH, L25mm

  199 RSD me TVSH-në
  _

  Fishek 1/4', TX, L26mm

  309 RSD me TVSH-në
  _

  Fishek 1/4', PZ, L25mm

  199 RSD me TVSH-në
  _