Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: TRIATHLON

  Triathlon Cargo Ultra LE SAE 10W 40

  96 379,5 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  _
  Shifra e produktit: 5897510405
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim:

  • ACEA E9-08/E7/E6;
  • API CI-4
  • MAN M 3477; MAN 3271-1;
  • MB 226.9/228.51;
  • Renault Truck RXD/RGD; VI RLD-2;
  • Volvo CNG/VDS-3; Scania LA;
  • CAT ECF-1-a; MTU Type 3.1
  • Cummins CES 20076, 20077;
  • Deutz DQC IV-10 LA;
  • Mack EO-M Plus/EO-N;

  Periudha e ndërrimit në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automobilit.

  Për automjete komerciale, autobusa dhe makina ndërtimi.

  208 l Vëllimi
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim:

   • ACEA E9-08/E7/E6;
   • API CI-4
   • MAN M 3477; MAN 3271-1;
   • MB 226.9/228.51;
   • Renault Truck RXD/RGD; VI RLD-2;
   • Volvo CNG/VDS-3; Scania LA;
   • CAT ECF-1-a; MTU Type 3.1
   • Cummins CES 20076, 20077;
   • Deutz DQC IV-10 LA;
   • Mack EO-M Plus/EO-N;

   Periudha e ndërrimit në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automobilit.

   Për automjete komerciale, autobusa dhe makina ndërtimi.

   208 l Vëllimi
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim:

  • ACEA E9-08/E7/E6;
  • API CI-4
  • MAN M 3477; MAN 3271-1;
  • MB 226.9/228.51;
  • Renault Truck RXD/RGD; VI RLD-2;
  • Volvo CNG/VDS-3; Scania LA;
  • CAT ECF-1-a; MTU Type 3.1
  • Cummins CES 20076, 20077;
  • Deutz DQC IV-10 LA;
  • Mack EO-M Plus/EO-N;

  Periudha e ndërrimit në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automobilit.

  Për automjete komerciale, autobusa dhe makina ndërtimi.

  208 l Vëllimi
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU