Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: TRIATHLON

  Triathlon Cargo Super UHPD SAE 10W 40

  27 071 RSD me TVSH-në
  _
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim::
  • ACEA E7/E4;
  • API CI-4 + UHPD;
  • GLOBAL DHD-1; JASO DH-1;
  • MAN M 3277; MAN 3377; MB 228.5;
  • Renault RXD, VI RLD-2; Volvo VDS-3;
  • Scania LDF-2; Caterpillar ECF 1-a, ECF 2;
  • Cummins CES 20076, 20077, 20078;
  • Deutz DQC III-10; MACK EO-N;
  • MTU Type 3

  Periudha e ndërrimit në pajtim  me rekomandimet e prodhuesit të automjetit.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim::
   • ACEA E7/E4;
   • API CI-4 + UHPD;
   • GLOBAL DHD-1; JASO DH-1;
   • MAN M 3277; MAN 3377; MB 228.5;
   • Renault RXD, VI RLD-2; Volvo VDS-3;
   • Scania LDF-2; Caterpillar ECF 1-a, ECF 2;
   • Cummins CES 20076, 20077, 20078;
   • Deutz DQC III-10; MACK EO-N;
   • MTU Type 3

   Periudha e ndërrimit në pajtim  me rekomandimet e prodhuesit të automjetit.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim::
  • ACEA E7/E4;
  • API CI-4 + UHPD;
  • GLOBAL DHD-1; JASO DH-1;
  • MAN M 3277; MAN 3377; MB 228.5;
  • Renault RXD, VI RLD-2; Volvo VDS-3;
  • Scania LDF-2; Caterpillar ECF 1-a, ECF 2;
  • Cummins CES 20076, 20077, 20078;
  • Deutz DQC III-10; MACK EO-N;
  • MTU Type 3

  Periudha e ndërrimit në pajtim  me rekomandimet e prodhuesit të automjetit.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU