Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  products.tags.productstaggedwith

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Vidhë-Anker për kallëp të përkohshëm

  5929914130
  439 RSD me TVSH-në
  Vidha Ankes dedikuar për përdorim të shumfishtë në kantiera ndërtimesh (p.sh.: për montimin e kornizave). Mund të montohet në betonit e armiruar dhe jo të armiruar, në zonën e presionit apo shtrëngimit, në betonët e klasës në mes C20/25 dhe C50/60. Poashtu mund të montohet edhe në betonin e freskët i cili ka forcën në presion fck, cube ≥ 10 N/mm². Para montimit të përsëritur duhet që në vidhën Anker në mënyrë vizuele të verifikohen dëmtimet eventuale si dhe të verifikohet duke shfrytëzuar test-kapsula e cila shkon me Anker. Posedon lejen e institutit DIB.

  Vidha Rapidfix

  279 RSD me TVSH-në

  Set vida me upa për montim të lavamanit

  279 RSD me TVSH-në

  Upë plastike me vidhë W-FRA

  64,26 RSD me TVSH-në

  Vidhë AMO

  7,14 RSD me TVSH-në
  _

  Vidha Turbo, kokë e vogël

  3,92 RSD me TVSH-në
  E galvanizuar - i bardhë