Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  products.tags.productstaggedwith

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Kaçavidë me pranim PH, REDLINE

  499 RSD me TVSH-në
  Kaçavidë për punëtori

  Makinë pneumatike për zhvidhosje (kaçavidë) DSS 1'' L

  07037700
  73 590 RSD me TVSH-në
  Makinë e fuqishme për (zh)vidhosje me bosht të gjatë dhe një moment maksimal prej 2,846Nm, është dizajnuar për punë në rrotat e automjeteve të rënda komerciale. Makina ka opsionin e rregullimit të 4 shkallëve të ndryshme të momentit të shtrëngimit varësisht nga nevojat e punës që po kryhet, si dhe mundësinë e ndryshimit të drejtimit të rrotullimit - shtrëngimit/lirimit.

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 1' 512mm

  07037800
  73 590 RSD me TVSH-në
  Kaçavidha goditëse e fortë me boshtin e gjatë dalës (150mm), special i dedikuar për punë në rrotat e automjeteve të rënda komerciale. Makina ka mundësi të rregullimit të momentit sipas nevojave të punës që bëhet, si dhe mundësia e ndërrimit të drejtimit të rrotullimit - shtrëngimi/lirimi.

  Makinë pneumatike për zhvidhosje (kaçavide) DSS 1''P 305mm

  07037750
  89 990 RSD me TVSH-në
  Makinë e fuqishme goditëse me mekanizëm goditës me cilësi të lartë dhe motor të fuqishëm që mundëson momente të mëdha të punës dhe siguri në punë. Makina ka ndërprerësin për rregullimin e lehtë të momentit rrotullues sipas nevojave të punës, si dhe opsionin e ndryshimit të drejtimit të rrotullimit (shtrëngimit / lirimit). Është gjithashtu e mundur të kontrolloni shpejtësinë e rrotullimit në këmbëz

  Pistoletë pneumatike DSS 1/2'' Premium Power

  57143010
  31 790 RSD me TVSH-në
  Pistoletë pneumatike goditëse me cilësi të lartë në shtëpizë të fortë plastike të përforcuar me fibra xhami. Rotor i ekuilibruar mirë me 6 lamela siguron fuqi maksimale dhe jetëgjatësi të madhe. Rregullimi katër shkallësh i momentit të shtrëngimit me një dorë siguron punë optimale dhe ndryshimin e shpejtë të momentit të shtrëngimit. Makina ka një dorezë në formë ergonomike me shtrojë të butë dhe amortizuesin e zhurmës për punë precize dhe të rehatshme

  Çelës pneumatik (pistoletë) me rregullator DPS 1/4"

  0703439
  33 290 RSD me TVSH-në
  Pistoleta kaçavidhë kompakte pneumatike me dimensione të vogla me futerin që shtrëngohet shpejtë. Kaçavidha ka mundësi të rregullimit të momentit të shtrëngimit, si dhe ndërrimit të drejtimit të rrotullimit -majtas/djathtas. Nxjerrja e ajrit bëhet përmes dorzës së kaçavidhës, larg nga hapësira e punës.