Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Shkumë e pastër

  Popular products from category Shkumë e pastër

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Pur pena Craft, pištoljska 750ml x12

  PPC12

   

  Akcijski paket koji sadrži 12 kom pištoljske pur pene Craft.
  Cena po komadu : 429,16 din sa PDVom.

   

  Pur pena Craft, pištoljska 750ml x36

  PPC36

   

  Akcijski paket koji sadrži 36 kom pištoljske pur pene Craft.
  Cena po komadu : 406 din sa PDVom

   

  Pur pena Craft, pištoljska 750ml x72

  PPC72

   

  Akcijski paket koji sadrži 72 kom pištoljske pur pene Craft.
  Cena po komadu : 388,6 din sa PDVom

   

  Pur shkuma për pistoletë për përhapje të ulët

  0892152101
  Pur shkuma njëkomponente për shpërndarje të ultë montuese dedikuar për vendosjen e kornizave të dyerve dhe të dritareve, si dhe për plotësimin dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistente në kalbje, nxeht

  Pur pena pištoljska niskoekspandirajuća 750 ml‚ x12

  PPPN12

   

  Akcijski paket koji sadrži 12 kom pištoljske pur pene, niskoekspandirajuće.
  Cena po komadu : 620,71 din sa PDV-om.

   

  Pur pena pištoljska niskoekspandirajuća 750 ml‚ x36

  PPPN36

   

  Akcijski paket koji sadrži 36 kom pištoljske pur pene, niskoekspandirajuće.
  Cena po komadu : 587,16 din sa PDV-om.

   

  Pur pena visokoproduktivna 880 ml

  589215247

   

  1-K pištoljska pur pena veoma velike izdašnosti, namenjena za brzu i laku montažu okvira prozora i vrata, popunjavanje zazora, zaptivanje spojeva, toplotnu i zvučnu izolaciju.

   

  Pur pena visokoproduktivna 880 ml x36

  PPV36

   

  Akcijski paket sadrži 36 kom visokoproduktivne pur pene 880 ml.

   

  All season pištoljska pur pena 880 ml

  58921528

   

  Niskoekspandirajuća jednokomponentna montažna pur pena namenjena za ugradnju okvira vrata i prozora. Prikladna za upotrebu tokom cele godine na temperaturama -5°C do +30°C.

   

  Pur shkuma në formë spreji shpërndarje e ultë

  0892155057
  Pur shkuma njëkomponente me shpërndarje të ultë për montim dedikohet për aplikim përmes gypit të bashkangjitur. Bombola më e vogël mundëson zbatimin në kushtet e hapsirës së ngushtë, si dhe për plotësime më pak vëllimore të hapjeve dhe zbraztirave. Mundës

  Zimska PU pena B3 750, 750 ml

  5892152452

   

  Niskoekspandirajuća jednokomponentna montažna pur pena namenjena za ugradnju okvira vrata i prozora. Prikladna za upotrebu tokom hladnih perioda godine na temperaturama -12°C do +30°C.

   

  Pistoleta për pur shkumën ECO metalike, e kuqe

  189115220
  Pistoleta metalike për lyerjen e pur shkumës me pistoletë. Ka gypin nga çeliku që nuk ndryshket me difuzorin e mesinguar në maje. Bartësi i bombolës për shkumë është i mbuluar me PTFE për të cilën nuk ngjitet pur shkuma. Konstruksion të fortë, i lehtë për

  Shkumë e pastër