Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Kimia teknike e ndërtimit

  Popular products from category Kimia teknike e ndërtimit

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  All season pištoljska pur pena 880 ml

  58921528

   

  Niskoekspandirajuća jednokomponentna montažna pur pena namenjena za ugradnju okvira vrata i prozora. Prikladna za upotrebu tokom cele godine na temperaturama -5°C do +30°C.

   

  K + D Lepak i zaptivna masa

   

  Elastični poliuretanski lepak i zaptivna masa univerzalne namene. Pogodan je za primenu na metalu, obojenim površinama, drvetu, kamenu, betonu, poliesteru i tvrdom PVC-u.

   

  4 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  K+D Lepak i zaptivna masa, 600 ml

   

  Elastični poliuretanski lepak i zaptivna masa univerzalne namene. Pogodan je za primenu na metalu, obojenim površinama, drvetu, kamenu, betonu, poliesteru i tvrdom PVC-u.

   

  3 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  K+D Power

   

  Hibridni poliuretan namenjen za strukturna lepljenja elementa koji mogu biti izloženi i dinamičkim opterećenjima.

  Mogu se lepiti spojevi i šavovi na karoseriji vozila, delovi kamionske nadgradnje, spojevi na kontejnerima, železničkim vagonima, kao i delovi namenjeni za klimatizaciju i ventilaciju.

  Poseduje NSF sertifikat za upotrebu u oblastima vezanim za prehrambenu industriju. UV stabilan.

   

  3 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Pistoleta për pur shkumën Eco plastike, ngjyrë portiokalli

  18911520
  Pistoleta me konstrukt të thjeshtë dedikuar për lyerjen e pur shkumës me pistoletë. Gypat plotësues PVC mundësojnë aplikimin në vendet e papërshtatshme. Gypi është nga celiku që nuk ndryshket me difuzorë të mesinguar, dorza nga PVC.

  PU pena u spreju niskoekspandirajuća 750ml

  589215211

   

  PU pena u spreju, niskoeskspandirajuća zapremine 750 ml.

  Sprej sadrži cevčicu za precizno nanošenje.

   

  Pur pena Craft, pištoljska 750ml x12

  PPC12

   

  Akcijski paket koji sadrži 12 kom pištoljske pur pene Craft.
  Cena po komadu : 429,16 din sa PDVom.

   

  Pur pena Craft, pištoljska 750ml x36

  PPC36

   

  Akcijski paket koji sadrži 36 kom pištoljske pur pene Craft.
  Cena po komadu : 406 din sa PDVom

   

  Pur pena Craft, pištoljska 750ml x72

  PPC72

   

  Akcijski paket koji sadrži 72 kom pištoljske pur pene Craft.
  Cena po komadu : 388,6 din sa PDVom

   

  Pur pena pištoljska niskoekspandirajuća 750 ml‚ x12

  PPPN12

   

  Akcijski paket koji sadrži 12 kom pištoljske pur pene, niskoekspandirajuće.
  Cena po komadu : 620,71 din sa PDV-om.

   

  Pur pena pištoljska niskoekspandirajuća 750 ml‚ x36

  PPPN36

   

  Akcijski paket koji sadrži 36 kom pištoljske pur pene, niskoekspandirajuće.
  Cena po komadu : 587,16 din sa PDV-om.

   

  Pur shkuma në formë spreji shpërndarje e ultë

  0892155057
  Pur shkuma njëkomponente me shpërndarje të ultë për montim dedikohet për aplikim përmes gypit të bashkangjitur. Bombola më e vogël mundëson zbatimin në kushtet e hapsirës së ngushtë, si dhe për plotësime më pak vëllimore të hapjeve dhe zbraztirave. Mundës

  Kimia teknike e ndërtimit