Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Polyuretane dhe polimere MS

  Popular products from category Polyuretane dhe polimere MS

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  K + D Lepak i zaptivna masa

   

  Elastični poliuretanski lepak i zaptivna masa univerzalne namene. Pogodan je za primenu na metalu, obojenim površinama, drvetu, kamenu, betonu, poliesteru i tvrdom PVC-u.

   

  4 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  K+D Lepak i zaptivna masa, 600 ml

   

  Elastični poliuretanski lepak i zaptivna masa univerzalne namene. Pogodan je za primenu na metalu, obojenim površinama, drvetu, kamenu, betonu, poliesteru i tvrdom PVC-u.

   

  3 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  K+D Power

   

  Hibridni poliuretan namenjen za strukturna lepljenja elementa koji mogu biti izloženi i dinamičkim opterećenjima.

  Mogu se lepiti spojevi i šavovi na karoseriji vozila, delovi kamionske nadgradnje, spojevi na kontejnerima, železničkim vagonima, kao i delovi namenjeni za klimatizaciju i ventilaciju.

  Poseduje NSF sertifikat za upotrebu u oblastima vezanim za prehrambenu industriju. UV stabilan.

   

  3 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Ngjitëse + masa mbyllëse FASTER

  1890100720
  Ngjitësi universal dhe masa zaptive në bazë të poliuretanit. Ideal për vendet ku është e nevojshme shpejtësia më e madhe e ngjitjes. Zbutës i jashtëzakonshëm i zhurmës dhe vibrimit, mirë gërryhet dhe jep sipërfaqe të lëmuar të përshtatshme për ngjyrosje,

  Ngjitësi për montim

  0892100900
  Ngjitësi për montim në bazë të gomës sintetike dedikuar për ngjitjen e gati të gjithë materialeve ndërtimore, pllakave të dyshemesë dhe murit, dërrasave nga druri, lajsneve të dyshemesë dhe të murit për materialet e depërtueshme dhe jo të depërtueshme. Nu

  MS FIX RAPID

  1893226101
  Mjeti universal në bazë të polimerëve të modifikuar me bartshmëri të madhe fillestare (GREEN STRENGTH), me çka i iket nevojës për bazë shtuese të elementit ngjitës gjatë montimit. Dedikuar për ngjitjen e materialeve të ndryshme: gurit, tullës, betonit, qe

  Prajmer për plastikë/dru/guri

  089010062
  Prajmeri i dedikuar për rezultate më të mira të ngjitjes në materialet plastike të tipit UP, GRP, EP, PVC, ABS, në PVC. Poashtu përdoret për aplikim në drurin e papërpunuar dhe prodhimet nga druri, pllakat e presuara, guri natyral, betoni, malteri, teksti

  Pistoleta e dorës për kartushe H1X-5

  0891000003
  Pistoleta e fortë e bërë nga plastika e fortë me dorzë të balansuar. Dorza ergonome e rregulluar kah mesi i pistoletës zvogëlon "lakimin" e kartushit dhe lodhjen e dorës gjatë punës.

  Ngjitësi I fortë universal për ndërtimtari

  0893100110
  Ngjitësi strukturor nga poliuretani për ngjitje jashtëzakonisht të fortë. Ka kohë të shkurtër për krijimin e korës dhe shpejtë e realizon fortësinë funksionale. Dedikuar për ngjitjen e panelave të drurit në dyer, shkelëseve të shkallëve, rrethojave për ba

  Ngjitësi pa ngjyrë dhe masa mbyllëse

  08932250
  Ngjitësi universal dhe masa zaptuese në bazë të polimerit të modifikuar. plotësisht i tejdukshëm, dedikuar për montimin dhe ngjitjen e elementeve të brendshëm nga qelqi,punimin e panove reklamuese, për ngjitjen e të hapurave të ventilimit, montimin e elek

  Pistoleta për 600ml/310ml Alu-reinforced

  1891134315
  Pistoleta nga alumini me konstruksion të përforcuar me tapa metalike me fileta, dedikuar për nxjerrjen e masave të paketuara në foliot prej 600ml/400ml, si dhe për kartushet 310ml.

  Polyuretane dhe polimere MS