Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Pneumatske brusilice

  Popular products from category Pneumatske brusilice

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Pneumatski multi-sekač DMS2

  07038621

   

  Snažna mašina koja se koristi za skidanje zalepljenih auto stakala, kod poslova sečenja delova karoserije na vozilima kao i prilikom brušenja uglova i ivica. 

  Isporučuje se u koferu, zajedno sa zauljivačem i sistemom za izduvavanje vazduha.

   

  Mulli pneumatike aksiale DSG 25

  07032300
  Makina retifikuese aksiale e zhvilluar special për kërkesa posacërisht të rënda me rezerva të mëdha të forcës. Makina retifikuese e ka mundësinë e rregullimit të nr. të rrotullimeve. Shtëpiza kompakte me gomë e makinës me vibracione të zvogëluara mundëson

  Mulli këndore pneumatike DSW 22

  07032310
  Guri retifikues këndor kompakt me mundësi të rregullimit të numrit të rrotullimeve. Shtëpiza e makinës e mbuluar me gomë me vibracion të zvogëluar mundëson punë të rehatshme. Lidhja për ajër të komprimuar mund të sillet, çka pamundëson përzierjen e zorrës

  Mulli këndore pneumatike DWS 115 PLUS

  07038550

   

  Masa - 1,6 kg

  Navojni priključak - 1/4''

  Max prečnik ploče - 115 mm

  Potrošnja vazduha - 113 l/min

  Min prečnik dovodnog creva - 9 mm

  Mulli këndore pneumatike DWS 125

  07038570
  Makina retifikuese këndore e fortë me motor të fortë me performanca të larta. Dhëmbëzorët e pjerrtë në kokën e makinës retifikuese sigurojnë transmetim më të madh të forcës dhe punë me më pak vibrim. Siguresa e shpejtësisë pengon shpejtësinë më të madhe n

  Mulli këndore pneumatike DWS 125 PLUS

  07038560

   

  Masa - 1,6 kg

  Navojni priključak - 1/4''

  Max prečnik ploče - 125 mm

  Potrošnja vazduha - 113 l/min

  Min prečnik dovodnog creva - 9 mm

  Pneumatske brusilice