Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) items
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Lepkovi

  Popular products from category Lepkovi

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Klebfix super lepak

   

  KLEBFIX super lepak sa patentiranim specijalnim zatvaračem, spaja u kratkom vremenskom periodu.Koristi se za lepljenje metalnih, plastičnih i gumenih delova međusobno ili jedni sa drugima.

   

  2 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Lepak za RAL trake

   

  Specijalni lepak za pouzdano lepljenje Wurth RAL, SK i Vario traka.

  Lepak ima izuzetno sosobnost lepljenja fleksibilnih traka. Lepljenje uz potpuno zaptivanje spoja omogućava instalaciju u skladu sa Nemačkom Regulativom o štednji energije.

  Lepak dolazi u pakovanju od 310 ml i od 600 ml.

   

  2 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Silikon specijal 250

   

  Silikon specijal 250 je hladnovulkanizirajuća silikonska guma. Koristi se uvek sa krutim zaptivačem.Namenjena za zaptivanje u sistemima koji kao fluid sadrže ulje ,vodu ili rashladnu tečnost. 

  Acetatne je osnove (sirćetna kiselina), i koristi za dihtovanje sklopova od livenog gvožđa i čelika. Ne koristiti na sklopovima od aluminijuma i na pocinkovanim površinama! Temperaturski otporna od – 50°C do 250°C, kratkotrajno do 300°C.

  Napomena: Silikon specijal 250 nije otporan na benzin!

  2 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Sredstvo za osiguranje ležajeva visoke čvrstoće

   

  Sredstvo za osiguranje ležajeva visoke čvrstoće se koristi za snažno učvršćivanje rukavaca, čaura, zupčanika, spojeva na osovinama i glavčinama i ležajeva koji su konstantno izloženi visokom opterećenju.

   

  2 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Sredstvo za osiguranje vijaka visoke čvrstoće

   

  Sredstvo za osiguranje vijaka visoke čvrstoće predstavlja teško rastavljiv osigurač i navojnu masu.

  Izuzetne je hemijske stabilnosti i može se rastaviti samo pomoću specijalnog udarnog alata ili na temperaturi višoj od 300 stepeni. 

   

  2 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Sredstvo za osiguravanje vijaka srednje čvrstoće

   

  Sredstvo za osiguravanje vijaka ima srednju čvrstoću i predstavlja osigurač i zaptivnu masu navojnom spoju, a uz pomoć običnog alata može se ponovo demontirati.

   

  3 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Mjeti për mbylljen e lidhjeve sipërfaqësore

  0893518050
  Masa zaptuese sipërfasësore me ngjyrë portokalli zëvendëson zaptuesit e fortë me aftësi zaptimi të jo rrafshirave të mëdha. Kjo masë ka elasticitet të lartë dhe ofron mundësi të plotësimit të zbrazëtirave deri në 0.5mm. Përdoret për sipërfaqet ku është e

  Metali I lëngët 2K, 25ml

  0893449025
  Metali në formë lëngu është mjeti dy komponent dedikuar për përmirësime të shpejta në fushën e përpunimit të metalit, madje edhe në sipërfaqet vërtikale. Ky mjet është i përshtatshëm për plotësimin e të hapurave, zaptimin e plasaritjeve, përmirësimin e pj

  Univerzalni lepak Extra

   

  Kontaktni lepak na bazi nitrilne gume.
  Zahvaljujući širokoj primeni lepi skoro sve materijale.

   

  3 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Epoxy stick për metal, 120g

  0893449011
  EPOXI STICK Paraqet masën për riparim të shpejtë dhe të thjeshtë të dëmtimeve sipërfaqësore. Ky mjet lehtë aplikohet, ofron fortësi të lartë dhe ka fushë të gjerë të përdorimit. EPOXI STCK është rezistues ndaj temeperaturave deri në 300 shkallë dhe i dedi

  Hidraulikdiht, 50g

  0893545050
  HIDRAULIKDIHT është masë zaptuese për instalime hidraulike. Kjo masë anaerobe përdoret tek lidhëset pneumatike dhe hidraulike me fileta me ngarkesë të madhe. Poashtu mund të përdoret edhe në sipërfaqet pak të bëra me vaj, kurse ofron edhe rezistencë të sh

  Klebfix flex, ngjitësi I shpejtë, 20g

  0893092
  ELASTOFIX paraqet cijano-akrilat fleksibil viskoz të zi me rezistencë të shkëlqyeshme termike. Përdoret për ngjitjen e pjesëve metalike, plastike dhe të gomës në mes vete apo me njëri-tjetrin . Është rezistues ndaj lagështisë, goditjeve dhe zhvendosjes.

  Lepkovi