Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Polyuretane dhe polimere MS

  Popular products from category Polyuretane dhe polimere MS

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  K + D Lepak i zaptivna masa

   

  Elastični poliuretanski lepak i zaptivna masa univerzalne namene. Pogodan je za primenu na metalu, obojenim površinama, drvetu, kamenu, betonu, poliesteru i tvrdom PVC-u.

   

  4 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  PU ngjitësi për konstrukcion

  0892100102
  Ngjitësi poliuretan strukturor për ngjitje jashtëzakonisht të fortë. Për shkak të strukturës me shkumë shumë mirë i adaptohet gjeometrisë së lidhësit. Dedikohet për vendet që mund të jenë ekspozuar temperaturës së lartë apo lagështisë në pajtim me specifi

  MS FIX RAPID

  1893226101
  Mjeti universal në bazë të polimerëve të modifikuar me bartshmëri të madhe fillestare (GREEN STRENGTH), me çka i iket nevojës për bazë shtuese të elementit ngjitës gjatë montimit. Dedikuar për ngjitjen e materialeve të ndryshme: gurit, tullës, betonit, qe

  Ngjitëse + masa mbyllëse FASTER

  1890100720
  Ngjitësi universal dhe masa zaptive në bazë të poliuretanit. Ideal për vendet ku është e nevojshme shpejtësia më e madhe e ngjitjes. Zbutës i jashtëzakonshëm i zhurmës dhe vibrimit, mirë gërryhet dhe jep sipërfaqe të lëmuar të përshtatshme për ngjyrosje,

  Prajmeri për metal për K+D

  089010061
  Prajmeri i dedikuar për rezultate më të mira të ngjitjes në metale (çelik, çeliku që nuk ndryshket, çelik i galvanizuar, çelik nxehtë i zinguar, alumini i anodizuar, bakri, mesingu dhe zinku).

  Pastruesi K+D për ngjitës

  089010063
  Mjeti për heqjen e papastërtisë nga poliuretani apo ngjitësit hibrid nga sipërfaqet jo të depërtueshme dhe të depërtueshme.

  Ngjitësi pa ngjyrë dhe masa mbyllëse

  08932250
  Ngjitësi universal dhe masa zaptuese në bazë të polimerit të modifikuar. plotësisht i tejdukshëm, dedikuar për montimin dhe ngjitjen e elementeve të brendshëm nga qelqi,punimin e panove reklamuese, për ngjitjen e të hapurave të ventilimit, montimin e elek

  Ngjitësi për montim

  0892100900
  Ngjitësi për montim në bazë të gomës sintetike dedikuar për ngjitjen e gati të gjithë materialeve ndërtimore, pllakave të dyshemesë dhe murit, dërrasave nga druri, lajsneve të dyshemesë dhe të murit për materialet e depërtueshme dhe jo të depërtueshme. Nu

  Git për stufa 1000, 310ml

  08932900
  Git për stufa 1000 paraqet masën zaptuese pa tretës me rezistencë të madhe ndaj temperaturës, fortësi të madhe dhe ngjitje shumë të mirë në sipërfaqe. Ky git është rezistues ndaj ngrirjes, i përshtatshëm për kartushet e silikonit dhe nuk ka mundësi të bëj

  Ngjitësi për montim Absobon

  0893100100
  Ngjitësi në bazë të disperzionit akril me fuqi të lartë fillestare të bartjes. Mund të përdoret si ndihmë gjatë përforcimit dhe montimit të pllakave dekoruese dhe të çative, ngjitjen e pllakave izoluese, paneleve.

  Pistoleta metalike për kartushe

  1891854
  Pistoleta e fortë metalike me mbajtësin rrotullues të kartushes dhe sustën për lirimin e pistonit shtytës.

  K+D Lepak i zaptivna masa, 600 ml

   

  Elastični poliuretanski lepak i zaptivna masa univerzalne namene. Pogodan je za primenu na metalu, obojenim površinama, drvetu, kamenu, betonu, poliesteru i tvrdom PVC-u.

   

  3 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Polyuretane dhe polimere MS